Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak lány és Oroszlán fiú?...

Bak lány és Oroszlán fiú? Vélemény? Lehet valami? : ) Írjatok le mindent. Előre is k. ö. sz. I

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
tökéletes
2010. máj. 31. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
ha te vagy a fiú, figyelmeztetlek: a lányról kiderülhet hogy fiú és akkor jól megBAK...
2010. máj. 31. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:

"Lehet valami?"

- Esetleg egy kiméra: [link]

2010. máj. 31. 21:25
 4/6 anonim válasza:
Ááááá... Szerintem bele se kezdj, halálra van ítélve ez a kapcsolat. Hacsak... Hacsak nem szedsz teliholdkor az év azon a bizonyos napján éjfélkor cirokmirigyfüvet, hogy aztán vad kutyák által szétmarcangolt kölyökszamár vérével keverve itatsd meg a kiválasztott személlyel. Persze az egész nem ér semmit, ha bármelyikőtök akárcsak egy felmenőjének mérleg asszcendense van. Sok szerencsét!
2010. máj. 31. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
hát nem tudom neked kell ismerni a barátodat barátnődet amit én tudok mondani saját tapasztalatból hogy én bak vagyok fater meg oroszlán és nem nagyon jövünk ki egymással jó ez nem szerelem :D de akkoris elárul valamit bak oroszlán sztem nem jo párosítás:D én személyszerint faszra mászom az oroszlánoktol :D de ne horoszkóp alapján dönts ha szereted és őis akkor hajrá :) 21/f
2010. jún. 2. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Én Bak lány vagyok és falra mászom az oroszlánoktól.

Na de biztos van rendes nyugis oroszlán is, aki nem uralkodó típus és nem ravaszkodik az ember háta mögött.

2010. jún. 5. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!