Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ma Tízmilliószoros nap van?

Ma Tízmilliószoros nap van?

Figyelt kérdés

2017. nov. 10. 10:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2%

Mit bizonygassak valakinek aki elfogult az álláspontját illetően ès mindent megmagyaráz úgy, hogy igazolja a hitèt? :D nekem változó a hitem mivel kicsit nagyobb uralmam van magam felett, mint egy logikai önigazolás útján állandósult szemèlyisègnek.

Az okot küldöd ki magadból a tetteid mögött megbújó gondolatokat ès èrzèseket. Ezt kapod vissza 10 milliószorosan.

2017. nov. 10. 13:18
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

A képzeletemet valóban használhatom fantáziálgatásra, de attól fantázia marad.

Csak hogy lássuk, mi az a "tízmilliószoros nap": [link]

(Sokat elmond, hogy csak ilyen femcafés, meg mindenféle cafés oldalakon találtam róla valamit.)

Tehát nekem most azért kellene jónak lennie, mert Buddha állítólag ezen a napon született, vagy ment az istenekhez, vagy tudomisén.

Kb. annyi összefüggés van Buddha élete meg az én november 10-i napom között, mint amennyi összefüggés van Leo DiCaprio élete, meg a között, hogy nekem milyen napom lesz november 11-én (ezen a napon született).

2017. nov. 10. 13:19
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom, sem a kérdező, sem ti nem tudjátok, miről van szó.

Nem tízmilliószoros Nap van, hanem tízmilliószoros nap. És a tibeti hit szerint.

Ha lehántjátok róla az ezoterikus réteget, akkor rengeteg bölcs gondolat marad.

2017. nov. 10. 15:04
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
# 14: hát fatter, te aztán tényleg megmagyaráztad, le a kalappal
2017. nov. 10. 16:02
 15/17 anonim ***** válasza:

14-es! Nem égitestről van szó, hanem egy napról. Talán ezt nem érted?

Manapság a hitvilágon alapuló nepáli fesztiválok egyike.

2017. nov. 10. 17:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy egy ilyen egyszerű kérdés, ennyi negatív energiát szabadított el.

:(

2017. nov. 11. 06:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez trilliószoros volt

lemaradtál...

2017. nov. 11. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!