2/15 anonim válasza:
Skorpió. Igaz én Oroszlán vagyok, és vannak érdekes fantáziáim... De a mostani Skorpió párom engem bőven túlszárnyal, és egyéb Skorpió ismerőseimről is hasonló a benyomásom. Fantázia terén is, és nyíltan is beszélnek a szexről, akár az utca kellős közepén, te meg csak azt veszed észre, egy zavart mosollyal nyugtázva, hogy ahogy a részleteket ecseteli, egyre több szempár téved rátok :D
3/15 anonim válasza:
Én rák vagyok, és elég perverz. ♋
5/15 anonim válasza:
A két legperverzebb, akikhez eddig szerencsém volt, egy Mérleg és egy Vízöntő volt. :D
6/15 anonim válasza:
Skorpió. Én Bika vagyok és nekem is van azért egyfajta fantáziám :D
7/15 anonim válasza:
Magamból kiindulva:Skorpió.Bàr vannak néha magamba fordulós időszakaim, olyankor meg úgy élek,mint egy aszkéta.De ezt nem viselem túl jól és amint van alkalmam,bepótolok mindent :D
Tapasztalatom szerint màsik nagy perverz a Kos.
9/15 anonim válasza:
Nyolcas! Ha ez egy egy olyan téma amiben nem hiszel/nem érdekel minek írtál ide?
10/15 anonim válasza:
Bika vagyok, és perverz bizonyos mértékig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!