Bika lány és Nyilas fiú mennyire illenek össze?
Ha nem hiszel ebben, mi a f@sznak irogatsz ide te vadbarom???
Írd le hogy melyik topikba szoktál írni, és majd én is belepofázok és oltogatok.
Ez a topik azoknak jött létre, hogy AKIK EBBEN HISZNEK.
És aki ebben hisz, azt tiszteletben kell tartani. Nem leoltani.
Barom állat.
Na a kérdésre válaszolva :D
Szerintem nem igazán illenek össze.
A Nyilasok mindig, mindenhol szeretnek a társaság középpontjában lenni, nem igazán hűséges típusok és nagyon nagy a szabadság és a függetlenség iránti vágyuk. Eléggé csapongó életük van. A Bikák meg teljesen az ellentét. Ragaszkodó, birtokló,hűséges, biztonságban és jól szervezett életben szeretnek élni.
Inkább háttérben maradnak.
Lehet hogy tényleg nem ez a mérvadó, hoyg kinek mi a horoszkópja, mert az ember sokat változik, de alapjában véve szerintem amit írnak tulajdonságokat, azoknak a 70%-a általában minden emberre igaz.
Elvileg a Bikához a szintén hűséges, megbízható, precíz Szűz, a kitartó, megfontolt Bak, a szerelmes, érzékeny, család és otthon központú Rák, a heves, szenvedélyes Skorpió, és az álmodozó, kreatív, művészi Halak illik.
:))
Köszönöm a 2. válaszolónak Igazán hasznos volt!:) LEgalább van itt ÉRTELMES Emberi Lény :):):)
Az 1.meg a 3.vsz az meg mehet a....Inkább nem mondok semmit :D:D:D
6 éves tapasztalatom mondatja velem,hogy hosszú távon nem működik. Rövidtávon izgalmas,hosszú távon fárasztó...
28/bika lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!