Nyilas lány Kós aszcendenssel és Vízöntő férfi Halak aszcendenssel, mi lesz ebből?
Komolytalanok vagytok!!!! Senki nem tudott egy épkézláb választ összedobni neki amivel megy is valamire. Hát ilyet!!! Szégyelljétek magatokat! De nyugi majd én megmondom a tutit.
Szóval Nyilas lány Kós aszcendenssel és Vízöntő férfi Halak aszcendenssel.... Szerintem a pasi holnap délután 14:31:09-kor randira fogja hívni a lányt. Ő pedig 3 másodpercnyi gondolkodás után hevesen igent mond a meghívásra. A randi hétfő délelőtt lesz, mozi és délben együtt ebédelnek. Ezt a randit még sok másik követi. 2 hónap múlva a pasi megkéri a lány kezét, aki természetesen igent mond. Augusztus 15-én lesz az esküvő a Margit szigeten egy óriási kőrisfa árnyékában.(Itt megjegyezném hogy elég szeles idő lesz így ajánlatos a fátylat legalább 21 db hullámcsattal rögzíteni a menyasszony hajához). Az esküvő után 1 hét nászútra mennek Madagaszkárra. Itt megfogannak az 5-ös ikrek akik tavasszal fognak a világra jönni, császármetszéssel, a honvéd kórházban, a 3. emelet 201-es műtőjében. Danika, Petike, Lacika, Julcsi és Panni 15. születésnapjának délelőttjén a nagy buli előtt mikor édesanyjuk hazaér a bevásárlásból rajtakapja szeretett férjét amint az éppen a kertészfiúval huncutkodik a hátsókertben. De nem esik túlzottan kétségbe, pár másodpercnyi döbbent csend után boldogan veti bele magát egy 3-as partiba az asszonyka. Ekkor fogannak meg a 3-as ikrek, akiknek ily módon nem lehet pontosan meghatározni az apjuk személyét. Végül Katika, Nikike és Marika születése után a DNS teszt bebizonyítja, hogy a férj az apa. Közben az asszonyka szorgosan gyakorolja a dugványozást a kertésszel immáron már kettesben. Végül a férj 8 gyermekével egyedül marad kispesti otthonukban, míg asszonykája lelép Buenos Airesbe a kertészfiúval, Alejandro Villalobosszal.
Sajnos túl kevés információ hiányában a szülések időtartamát és a születési sorrendet nem tudtam meghatározni egészen pontosan. utólagos elnézését kérem a kérdezőnek eme pontatlanságom miatt...
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:23
meghalok:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!