Nyilas férfi és Vízöntő nő? "Valaki él így párkapcsolatban? "
Van egy barátom 14 hónapja vagyunk együtt. Ő nyilas és vízöntő vagyok. Nagyon szeretjük egymást, de van hogy úgy összeveszünk, hogy azthiszem itt a vége. egyébként kté veszekedés között harmónikus a kapcsolatunk.
Egyszerűen nem tudom h nálunk vannak iylen "bakik" vagy a hozzánk hasonló pároknál is?
Ti hogy érzitek magatokat egymással? Milyen kompromisszumokat köttök? Szoktatok veszekedni? És ha igen akkor mi szokott lenni aza pont vagy ok amikor durrantok agyilag?
Nálunk fordított a helyzet,én vagyok nyilas (24/L), és a párom Vízöntő.Jó hatással vagyunk egymásra,mivel a vízöntők általában nyugodt természetűek,én pedig kicsit hevesebb,pörgősebb vagyok. Így ő kicsit 'visszahúz' engem (pozitív értelemben) én pedig kicsit felpörgetem őt.Viták pedig sztem minden párkapcsolatban vannak,hiszen különbözőek vagyunk,nem lehet (és nem is kell) mindenben egyet érteni.Nálunk általában apróbb dolgokon tör ki a 'nagy' vitatkozás,a lényegesebb kérdésekben hasonló a nézetünk.Veszekedni pedig viszonylag ritkán szoktunk.
Egyébként a viták gyakorisága persze függ attól is,hogy melyikünk mennyire fáradt,nyűgös.
Különös, hogy azt írtad hogy a vízöntő nyugodt,Én egyáltalán nem :P Pörgök megállás nélkül.
És persze tudom hogy minden párkapcsolatban van vita,veszekedés. Csak érdekelt hogy az ilyen kapcsolatokba miből alakul ki :) ÉS eprsze hogyan kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!