Melyik rosszabb? Skorpió nő vagy férfi?
Érdekelnének a tapasztalataitok, hogy mi a véleményetek rólunk?
(Egy skorpió lány)
Attól függ, hogy fiú vagy lány vagy-e. A skorpió férfi általában nőcsábász, és extrém dolgokat szeret a szexben (saját tapasztalat). Őszintén szólva senkinek nem ajánlom hosszú távú partnernek. Nem azért mert nem hűséges, csak problémás. A skorpió jegyűeknek általában önmagukkal van bajuk, belső vitáink vannak, mindent úgy akarunk megismerni, hogy átéljük. Probléma az önállósodás körül --> társfüggőségre való hajlam (sorry but it's true ^^"). Nem egy nyugis, és ezt nem mindenki tudja tolerálni. Meg kell találni az egyensúlyt, rendezni kell a belső vitákat, és ha valaki skorpióként nagyjából eljut idáig, az teljesen rendben van utána.
Skorpió nők meg általában ilyen szigorú de ragaszkodó és határozott mintaanyák lesznek.
Nő is férfi is hajlamos arra, hogy áttolja az életében a hangsúlyt a testiség felé, az érzelmi oldal rovására.
De ez csak az én személyes véleményem. Skorpió nő vagyok szintén.
őő..
Nekem van sok skorpió barátom.. ezoval nem foglalkozom de ugyanakkor születtek így tudom.
Mindegyik korrekt, rendes ember, 1-1 nőcsábász van de imádja a családját dolgozik értük..
De. Mindegyik konstansan meggyőződve van a saját igazáról, alternatíva nincs. Emellett korrektek, üzletelni is szeretek skorpiókkal (vízöntő és kos, na azok az üzleti életben semit se érnek, márhaa szavukra kell adni) szóval ilyenben korrektek.
A nők.. Exnejem skorpió volt.. Én megőrültem tőle kikészített az erőszakosságával, de neki is jó humora volt és ha elviseltem volna a hisztit akkor azt mondom ragaszkodó korrekt és családcentrikus.. Ehhez neki jó partner kell, aki illik hozzá, én nem akartam harcolni minden nap ha hazaérek, nyugalmat akartam, azt nem tudta biztosítani.
A nő... Skorpió nő direkt aljaskodik mindenkivel, de főleg más nőkkel.
Férfiban még oké a jegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!