Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika lány és bika fiú párkapcs...

Bika lány és bika fiú párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
én bika vagyok,van egy helyes srác és ő is bika. néha olyan érzésem van, kerülgetjük egymást, húzzuk egymás idegeit. lehet köztünk valami?
2010. máj. 26. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
NEM TELJESEN MINDEGY HOGY MELYIK HÓNAPBAN SZÜLETTETEK????????
2010. máj. 26. 20:04
 2/7 A kérdező kommentje:
de, az mindegy, csak igen is befolyásolja egy ember személyiségét a horoszkópja... de ha ezt te nem érted meg, meg azt sem h én milrt tettem fel ezt a kérdést, akkor egyáltalán minek írsz ide, vagy minek lépsz be ebbe a témakörbe...
2010. máj. 26. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak hangot adtam annak hogy ennek szerintem semmi értelme. :-)
2010. máj. 26. 20:49
 4/7 anonim válasza:
100%
Az egyforma jegyek általánosan jól kijönnek egymással, nagy a megértés közöttük, de ha valaki kihívásra vágyik, unalmas középút is lehet számára. de egy párkapcsolati horoszkóp nem csak a napjegytől függ.
2010. máj. 26. 21:03
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! jöhet még ;)
2010. máj. 27. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Bika lány és Bika fiú:

Mivel mindketten fontosnak tartják a munkát, és képesek késő éjszakáig túlórázni, így meglehetősen kevés idejük marad egymásra. Viszont ha végre kettesben lehetnek, akkor nagyon értik a módját, hogyan lehet fokozni az élvezetet a szerelemben, a lustálkodásban és az ínyenckedésben. A közös étkezés ünnepi hangulatáról a világért sem mondanának le. A terített asztal az egyetlen hely, ahol közös nevezőre tudnak jutni. Egyébként elég gyakran megsértődnek, és nehezen engesztelődnek. Legfőbb gond a féltékenység, amivel rendesen tönkre tudják tenni egymás életét. Sokszor makacsul ragaszkodnak rögeszméikhez, s ha szívük mélyén talán már sejtik, hogy tévedtek, akkor sem vallanák be a párjuknak. Ha szerencséjük van, mindig akad egy harmadik, aki magára vállalja a békebíró szerepét.

2010. jún. 15. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Én bika lány vagyok, és régebben együtt voltam egy bika fiúval. Nagyon harmonikusan és békésen együtt éltünk. Igaz sokat is veszekedtünk,nagyon makacsak voltunk mindketten, de órákat is tudtunk beszélgetni. Később összeköltöztünk, sokáig együtt is éltünk. Megvolt már a közös házunk, külföldre jártunk nyaralni, jókat ettünk..szóval jó életünk volt. De mind a ketten elkényelmesedtünk elég rendesen, ő már mások után nézett, én meg kiszerettem belőle. Erősen kötődtünk egymáshoz, érzelmileg és anyagilag is. Végül csúnya veszekedéssel lett vége.

Most egy olyan pasi csapja a szelet, aki szintén bika. Nagyon jókat szexelünk, együtt tervezi velem a házát, Sokáig és kitartóan udvarolt nekem. A környezetünk már összeboronált minket...

Azt mondják, a bika nő-bika férfi párosra, hogy vagy nagyon jó kapcsolat, vagy lehetlen páros. A kettő között nincs átmenet sajnos.

2010. jún. 22. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!