Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg pasik milyenek, mik a...

Mérleg pasik milyenek, mik a legjellemzőbb tulajdonságaik?

Figyelt kérdés

Általános mérleg jellemzéssel tisztában vagyok, ha lehetséges, azt ne másoljátok be kérlek:D

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Milyen az alaptermészete, hogy viselkedik , ha szerelmes, miről lehet ezt felismerni?stb.. Én egyelőre azt látom, hogy nagyon vonzó külsőleg, személyiségileg, nagyon elő tudja adni magát, első benyomásra egy kicsit felszínes, túl könnyed hódítónak tűnik, és mindenkinek meg akar felelni..viszont ha jobban megismerem, látom, h mennyire érzékeny és mély érzésű, skorpió pasit nem ismerek, de én magam az vagyok nőben, és nem gondoltam volna, hogy egy mérleg csillagjegyű pasiban ilyen érzékenységet fogok felfedezni, azt hittem, ez inkább a vízjegyűek tulajdonsága.

2017. aug. 27. 07:12
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Itt van google és társai . Ezen kell beirnod. Több infót kapsz mint bárki mástól.

[link]

2017. aug. 27. 07:38
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Mérleg vagyok. Ronda megkeseredett, néha arrogáns és lekezelő. Vuszont tudok kedves és gondoskodó is lenni, igaz ez senkit sem érdekel.
2017. aug. 27. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az Asztrológiában a csillagjegynél (=Melyik jegyben található a nap)

Általában sokkal meghatározóbb az egyéniségre nézve az Aszcendens és az ú.n. uralkodó bolygó.

Tehát ha valaki Ikrek aszcendenssel rendelkezik és a Merkúr (Uralkodó bolygó) elhelyezkedése erős (Szűz) Sokkal inkább az Ikrek és az Szűz jegy jellemvonásai domborodnak ki a csillagjegy (mérleg) helyett.

Forrás: Spirits of Eridu

[link]

2017. aug. 27. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Igazi pacifista lelkek:

[link]

2017. aug. 27. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Ugyanolyan változatos személyiségekkel rendelkeznek, mint az összes ember. Csak idióták hihetik azt, hogy a születési dátum bármit is befolyásol.
2017. aug. 28. 10:17
 6/6 anonim válasza:
Az apám és az unokatesóm is mérleg: mindketten született pacifisták, konfliktuskerülők, nehezen hoznak döntéseket, előtte folyton mérlegelnek, és sokszor nem mondják ki amit gondolnak. Ezért könnyű velük együtt élni, de sokszor tűnhetnek kétszínűnek vagy puhánynak, pedig ez csak egy velük született tulajdonság.
2017. aug. 28. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!