Mérleg pasik milyenek, mik a legjellemzőbb tulajdonságaik?
Általános mérleg jellemzéssel tisztában vagyok, ha lehetséges, azt ne másoljátok be kérlek:D
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Milyen az alaptermészete, hogy viselkedik , ha szerelmes, miről lehet ezt felismerni?stb.. Én egyelőre azt látom, hogy nagyon vonzó külsőleg, személyiségileg, nagyon elő tudja adni magát, első benyomásra egy kicsit felszínes, túl könnyed hódítónak tűnik, és mindenkinek meg akar felelni..viszont ha jobban megismerem, látom, h mennyire érzékeny és mély érzésű, skorpió pasit nem ismerek, de én magam az vagyok nőben, és nem gondoltam volna, hogy egy mérleg csillagjegyű pasiban ilyen érzékenységet fogok felfedezni, azt hittem, ez inkább a vízjegyűek tulajdonsága.
Itt van google és társai . Ezen kell beirnod. Több infót kapsz mint bárki mástól.
Kedves Kérdező!
Az Asztrológiában a csillagjegynél (=Melyik jegyben található a nap)
Általában sokkal meghatározóbb az egyéniségre nézve az Aszcendens és az ú.n. uralkodó bolygó.
Tehát ha valaki Ikrek aszcendenssel rendelkezik és a Merkúr (Uralkodó bolygó) elhelyezkedése erős (Szűz) Sokkal inkább az Ikrek és az Szűz jegy jellemvonásai domborodnak ki a csillagjegy (mérleg) helyett.
Forrás: Spirits of Eridu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!