Miert ilyen rossz a skorpio csillagjegy?
Én skorpió lány vagyok és tényleg szörnyű😅
De legalább ragaszkodó vagyok és mindent megteszek a kiválasztottamért :3
Skorpió nő vagyok (napjegy szerint, de van ott más is). Vannak olyan oldalak, ahol úgy érzem, hogy a cikkíró utálja ezt a jegyet, az ő dolga, biztosan rosszak a tapasztalatai. :-)
Én olyan vagyok, hogy akinek bizalmat szavaztam, azok mellett maximálisan kiállok, de tényleg, viszont ezt a bizalmat egyszer lehet csak eljátszani. Magammal szemben sem vagyok kíméletes, ez érvényes munkára és magánéletre is. Másokat nem bántok öncélúan, de ha engem bántanak, vagy azokat, akik fontosak számomra, akkor nem vagyok nyuszi védekezni. Olyan konfliktust viszont nem fokozok, amit értelmetlennek érzek. Ha valamit meg akarok tudni, és megtudhatom (tehát nem szigorúan titkos top secret), vagy egyértelműsíteni akarom, akkor utána megyek, ilyenkor előfordul, hogy mások tolakodónak látnak, viszont úgy vagyok vele, hogy "néma gyereknek anyja sem érti szavát", nem értek füstjelekből és gondolathullámokból, úgyhogy inkább kiszedem a másikból, hogy mondja ki, ha valami baja van velem, számomra ez jobb, mint hogyha valaki hirtelen megkukul, és nem tudom, miért, mert korábban jól kijöttünk, de ha tisztázódott, akkor rendezem magamban és el is engedem a témát, nem fokozom.
Szerintem nem a skorpiók a legrosszabbak. Vannak az ismerőseim között páran s annyit, hogy az egyik leglojálisabb csillagjegy akikre lehet számítani. Persze mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai és a kérdés is szubjektív.
Vannak gonoszabb csillagjegyek, amikhez képest a skorpiókban több emberség van ! (tapasztalat alapján):
Rák (jún.22-júl.22) és Bak (dec.21-jan.19)
Komolyan sokan hüledezni fognak a bak és a rák jegyen, de a skorpiók fényévekkel jobbak náluk minden szempontból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!