Férfiak a kapcsolatokban, horoszkóp szerint! Egyetértesz? I. rész
KOS: Odaadó, figyelmes, képes azonnal és észveszelytően szerelembe esni. Egyéjszakás kalandok nem jellemzik magánéletét, viszont az izgalmas kapcsolatot keresi, ahol nem unatkozik. Negatívum, hogy sajnos túlságosan is tud ragaszkodni valakihez, és képes benne ragadni egy nem működő kapcsolatban.
BIKA: könnyen elkötelezi magát, nem hisz az igaziban, azt keresi akivel jó. Félreteszi az önös érdekeit azért, hogy másnak jó legyen. Gondoskodó és hűséges a végletekig. Viszont ugyan ezt a lojalitást várja el párjától, sőt, ha valamiben nem értenek vele egyet, azt is árulásnak veszi. Könnyen megsértődik, sokszor kell neki magyarázkodni. A elvárásai partnere felé eléggé magasak. Elvárja hogyan gondolkozz, hogyan érezz és hogyan cselekedj. Ebből komoly lelki terror alakulhat ki. Ha viszont megtalálja a megfelelő partnert, arra az emberre úgy vigyáz, mintha hímes tojás lenne.
IKREK: mellette egy percig sem unatkozol! Az egyik pillanatban dicsekszik veled, a másikban más lányokkal flörtöl. A humor és a vicc királya, de mindemellett képes szívből szeretni, amit ritkán mutat ki. Mindemellett sokszor komolytalan, viccesnek ítél meg morbid dolgokat és képtelen betartani az ígéreteit. Veszekedni nem lehet vele, midnig oda üt ahol a legjobban fáj, vagy szimplán elpoénkodja. Nem tudhatod, hogy melyik nap éppen mivel állít haza: kamionnal avgy sportmotorral.
RÁK: mindenki úgy nyilatkozik a rákokról, mintha valamilyen kis angyalkák lennének, akiket azért küldtek a földre, hogy a csúnya oroszlánok és gonosz skorpiók mellett legyenek jószándékú emberek is a földön. A valóság viszont egészen más. A rákokkal könnyű kijönni, kedvesek, figyelmesek és barátságosak. Első pillantásra mintha megfogtad volna az Isten lábát. Utána jön a lelki terror, a kritika, a gyűlölet mások felé, az irigykedés és a lojalitás hiánya. Mivel egy meglehetősen unalmas és egyszerű ember, így általában úgy hívja fel magára a figyelmet, hogy sajnáltatja magát. Mindig keres valami okot arra, hogy panaszkodjon. A csajok persze megsajnálják. Ez a mártírkodás, ez az áldozati szerep később sem megy el. Napjában legalább egyszer sajnálni kell, mert ha ez elmarad akkor veszekszik, utána jön a kritika, mikor sérteget, és egy darab szrnak fogod magad érezni mellette. Ha jól érzed magad, az nem opció, mert ő a legjobb barátjára, a családjára képes irigykedni. Rosszindulat árad belőle, kibeszél mindent és mindenkit. Ha pedig úgy érzi, hogy már nem kap elég megértést, nem ka elég szánalmat, akkor a "te túl jó vagy nekem" dumával lelép, majd mindenkinek azt mondja, hogy mekkora szemét voltál vele. :)
OROSZLÁN: Kedves, hűséges, figyelmes és odaadó. Mindent megad a kiszemeltjének és a szerelmének, bármi is legyen az, de ő az a típus, akinek ezt mondani kell! A gondolataidat nem fogja kitalálni soha. Sajnos a célzásból sem ért. Viszont ha tudja, hogy valami egyszer bejött, azt annál jobbá és különlegesebbé fogja csiszolni, bármiről is legyen szó. Szereti a változást, a lustálkodást, ugyanakkor kilómétereket képes menni ha rájön az ötperc. Nehéz vele szót érteni, a filozófia nem az erőssége, ugyanakkor nagyon is intellektuális. A veszekedésnél inkább hátat fordít, elmenekül, képes napokig duzzogni, de csak dacból.
Szűz: aki el tud viselni egy non-stop okostojást, aki állandóan kioktatja a másikat, akkor az szintén csak egy szűz lehet. Nem szeret a középpontban lenni, de ha a megszokott társaságban van, akkor a legnagyobb prtiarc. Az elnyomást nem viseli el, kompromisszumra ritkán képes, inkább csak az ő akarata teljesüljön és akkor minden rendben lesz. Lojalitásra érzékeny, egyszer vered át és soha többet nem látod. Kicsit álszent, szeret másokban olyan hibákat keresni, amik önmagában is benne vannak jócskán. Sokszor irigy és rettenetesen makacs. Két véglet van: vagy elképesztően rendmániás, vagy egyáltalán nem az. De ha az, akkor azt mással végezteti, saját maga nem fogna mosogatószivacsot.
Mérleg: a rák után a műásik legnagyobb mártír. A mások szánalmát imádja, ebből él, ebből táplálkozik. Igazi energiavámpír. Képtelen a hűségre, és ezt a másiktól sem várja el. Inkább megalkuvó, mint javító. Szerinte az élet egy hatalmas festőállvány, azt csinálsz amit csak akarsz. Aki szereti a kompromisszumot és vannak bizonyos elvei, az ne kezdjen mérleggel, kivéve ha az a szabadságról és az elköteleződés mentességéről szól.
A felhozott érveket 10-15 emberből raktam össze.
Ezek egy általános, minden egészségességgel és betegséggel rendelkező elmére írattak. Csupa általánosítás, nem figyelembe véve más személyiségi befolyásoló tényezőket.
Ha úgy értelmezzük, te erre kérdeztél rá, nem, mert nincsenek jól kifejtve, ezek komplexumok, mik emberi szavakkal nem leírhatóak pontosan.
Kos és rák abszolut nem igaz, sőt nálam teljesen az ellenkezője igaz, és ezt évek-évtizedek tapasztalatából írom, közvetlen kapcsolatból.
Oroszlán és bika részben igaz csak, szintén sok éve ismerem, párját is, sok mindent tudok életükről.
Többit nem tudom.
Amit a szűzről írtál, szerintem teljesen igaz. Nagyon sok szűz jegyűt ismerek és borzalmasak. Álszentek, imádnak másokat kritizálni.
Én oroszlán vagyok és eléggé igaz az is. Mondjuk én lány vagyok, és oroszlán férfit nem is ismerek túl sokat.
Én rák vagyok, nő.Felnőtt gyerekeimmel, férjemmel is elolvastattam amit írtál "rólam" mert ugye én tagadhatom hogy ilyen vagyok.
Hát nem írom ide, mit mondtak rólad.
Meg azt is mondták, anyu, hagyd már ezt a sok hülyeséget, te ennek pont az ellentéte vagy, el ne hidd már ezt a sok zagyvaságot, ennek semmi alapja nincs.
Kedves kérdező! Írd már meg, te milyen horoszkópú vagy? Azt is írd le ha nincs itt, rád mi jellemző? Roppant kíváncsi lennék, gondolom nemcsak én, magadat hogy fested le, ha mindenki ilyen negatív jellemű./szerinted/
Ha ilyen emberek vennének körül minket, nagy bajban lennénk!De szerencsére nincs így, az a 10-15 ember valószínűleg veled ilyen, mert ezt érdemled tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!