Miért nem tudok kilépni a testemből többé?
Figyelt kérdés
Az asztrális projekcióról semmi fogalmam nem volt addig a pontig míg több eset után nem néztem utána a dolognak.. Elég sűrűn fordult elő h elalvás után így azon kaptam magam, hogy kiszállok a testemből és így tudtam repkedni a szobámban össze vissza meg ilyen fura helyekre. Ezt nem szándékosan csináltam soha de nagyon tetszett mindig. Viszont erre már nem vagyok "képes" csak addig jutok el, hogy nem vagyok ébren de így mintha rabul lenne ejtve a testem és nem tudnék kilépni belőle. Borzalmas, csak fekszem mozdulatlanul és nem tudok se felébredni se megmoccanni csak szédülök és akárhogy próbálom elhagyni a testem nem megy. Csak fekszem és nézem a plafont amíg legalább a lélegzetem nem tudom visszatartani hogy az felébressze a testem. Mitől lehet ez?2017. aug. 1. 02:11
2/3 anonim válasza:
Miért befolyásolja ezt a testsúly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!