Rajongok a szüzekért mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden vágyam egy szűz barátnő és persze barát te szűz vagy akkor innen is puszillak2017. júl. 31. 21:17
1/9 anonim válasza:
Nem kell semmi különöset tenni. Ismerkedj szüzekkel!
2/9 anonim válasza:
Nekem szűz a csillagjegyem, de szerintem semmi különleges nincs bennem 😂23/n
3/9 anonim válasza:
Ez kész:D Akkor gondolom az ismerkedés kezdete valahyogy így néz ki nálad: Mikor születtél? szept24? Az már nem szűz. Hiába mondod, hogy az vagy ha nem. én horoszkópról beszélek, te miről? Nekem szűz lány kell! :)) kszönöm a küldött puszit:')
4/9 anonim válasza:
Alap. Én is csak odadugom be a parasztkolbászt, ahol még mások nem fszoztak bele.
6/9 anonim válasza:
Operáltasd át magad sárkánnyá, és költözz le egy kis erdélyi faluba. Minden évben tíz szűzlányt fognak áldozni neked.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez valamilyen szinten normális, hiszen jó érzéssel tölthet el hogy elötted még soha senkivel nem volt a lány. Meg te "taníthatod", érintheted meg először.
20/L
8/9 anonim válasza:
én is szűz barátot szeretnék, de még jó pár éveg nem akarok randizni, szóval ez azt hiszem lehetetlen. Nem az a fontos, hogy volt a már valakivel, hanem hogy most veled van :)
19/l/Nem kérek privátot
9/9 anonim válasza:
Menj a mócok közé birkapásztornak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!