Oroszlan ferfi rak novel mennyire paszolhat?
Nagyon sokat számít az aszcendensed s egyéb "mellékjegyek". Az összes bolygó állása számít, nem csak a Napé. Így lehetséges.
Én kos vagyok, a párom halak. Nagyszerűen működik közöttünk minden.
Utolso ket valaszolo,Rak no,es oroszlan ferfi volt a felallas?a no sokat szenvedhetett a ferfi hutlensegetol,hatalomvagyatol...
En Rak jegyu no vagyok,a ferjem baratja oroszlan,de nincs tul jo velemenyen eteren a termeszeterol..
Az esetek nagy részében inkább nem passzolnak...
Ez tipikusan az a házasság szokott lenni, ami ha sokáig tart, akkor a kívülállóknak stabil és jó kapcsolatnak tűnik, kifele mézes-mázosak, de a pár mindkét tagja szenved egymástól, szóval nem boldogak...
A látszólagos működés addig tart, amíg a rák nő képes magáról tartani a párja előtt azt a hazug képet, amit addig mutatott magáról. Merthogy nem önmagát adja, egyáltalán nem olyan az ismerkedés és a kapcsolat első évei alatt, mint később és valójában. Kb. csak addig játssza a bájos társat, amíg feleségül nem veszik, és gyereket nem szül. Utána egy kegyetlen zsarnok lesz, vagyis nem játszik tovább szerepet, adja magát. Mindent elvár a másiktól, ha valami nem kedve szerint történik, akkor panaszkodik, veszekszik.
Na hát ezt nem bírja az ororszlán, csalódott lesz. És akkor jön az, hogy más nők után néz. De mivel az oroszlánnak fontos, hogy az ismerősei erősnek, határozottnak, megbízhatónak, komolynak tűnjön, ezért válni nem valószínű hogy fog. Ehelyett azt mutatja, hogy minden tökéletes.
Szóval mindkét fél szenved, ha gyerekek is vannak, ők szenvednek legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!