Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a bika...

Mi a véleményetek a bika nőkről? Ha számít, az aszcendensem rák és 21 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Nem beollózott horoszkópos szövegek érdekelnek, hanem tapasztalatok. Kort, nemet és horoszkópot is írjatok kérlek.
2010. máj. 18. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szépek,komolyak,romantikusak,háziasak,családszeretők,szeretnek mindent ami szép,esztétikus ,jó ízlésük van.Könnyen megsértődnek,de hamar elfelejtik a sérelmüket.Nagyjából most ennyi jut eszembe :)
2010. máj. 18. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

bika pont nem házias, és nem is családszerető!

A barátait részesíti előnyben, utána jöhet a család, majd a takarítás.

2010. máj. 18. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

a jó ízlésen vitatkoznék, én skorpió vagyok, szeretem a logikus, egyszerű, klasszikus dolgokat. A bika barátom meg pont nem :P

inkább a dinamikát részesíti előnyben, és a nem hétköznapi dolgokat.

2010. máj. 18. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Földhözragadt, sértődős, fura ízlés, anyagias. A rák finomíthat, de ezt már neked kell érezni. Tapasztalat: a húgom.
2010. máj. 18. 21:48
 5/8 anonim válasza:

Bika vagyok és 21L

Lassú felfogású vagyok,lassan élek,imádom magam masszíroztatni,szeretek főzni,tisztaság és rend híve vagyok,bosszúálló vagyok(imádom az édesbosszút:D),állatimádó is vagyok,ja meg csoki.

És szeretem az eső utáni giliszta szagot xDDD

2010. máj. 18. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
a legjobb barátnőm bika! sőt ő az egyetlen barátnőm. eszméletlenül szeretem, tisztelem, rajongok érte. komoly, de mégis vidám, határozott, de finoman az, nem aggresszívan, szereti a szépet, a természetet, és a természetes dolgokat. egyébként ő nagyon szép lány! semmi mű nincs rajta és úgy szép! jól kijövök nagyon sokat nevetünk. pasik terén tudom róla, hogy sosem kezdeményezne. házias, gyakorlatias. ő a példaképem. lehúz a földre mivel én nyilas vagyok, és tombolós. egyedül azt nem szeretem benne, hogy nagyon anyagias, ez nekem nem baj mert én szórom a pénzt, de amikor látom hogy kuporgat a semmire akkor kiakaszt kicsit. neki mondjuk mérleg az aszcendense. én rajta kivül is nagyon bírom a bikákat. általában a bikákkal és a mérleggekkel jövök ki.
2010. máj. 18. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Én rák vagyok bika aszcival :) Tehát pont fordítva mint te. Nem vagyok egy nagy gyerekimádó, nem vagyok jó szakács sem. Viszont nagyon nagy a munkabírásom, ha valamit elhatározok azt véghezviszem. szeretem a vidéki életet, lovaim vannak (a vidéki élet szeretete áll. bika vonás). Érzelmes vagyok, a hangulatom változékony de a barátaimért, családomért bármit megtennék.

Így dióhéjban ennyi :) Volt vmi közös? :)

2010. máj. 19. 14:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Szeretek főzni, és az eddigi kísérleteimet dicsérték, jobban szeretem a nagyvárosi nyüzsgést és minden érdekel, sok mindenbe belekezdek, de nincs kitartásom igazán semmihez. A többi közös. :)
2010. máj. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!