Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Csajok! Randiztatok már...

Csajok! Randiztatok már mérleg fiukkal? Milyenek ők?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 12:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, te egy idióta vagy.
2010. máj. 18. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
azért vagyok idióta mert leirtam a tapasztalatomat?? Te meg hülye vagy,menj máshová oltogatni :S
2010. máj. 18. 17:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez igaz, hogy a mérleg pasik határozatlanok de nekem szerencsém volt mert az én barátom strapabíró típus. Ha nehezebb időszak van az életemben akkor is mellettem marad.
2010. máj. 18. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:

nekem 1 mérleg pasi törte össze a szivem...vigyázz vele

határozatlanok,nem tudják mit akarnak...játszadoznak aztán meg elmenekülnek ha látják h részedről komoly....áhhh

soha többet

amugy örülten vonzóak,ugy csókolnak mint senki más...:)

Azért vagy idióta, mert amit leírtál az jellemző minden más horoszkopú emberre is, nem csak mérlegre. Állításod szerint aki mérleg az szar.Végül is mindneki idióta aki hisz a horoszkopókban és aszerint cselekszik és megvan győződve róla hogy ez csak az miatt lehet hogy ez mérleg az bika stb.

2010. máj. 18. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
nem mondtam hogy a mérleg az sz@r! Pont hogy mindenben az esetem volt,és hiába bántott meg,még most is odavagyok érte...:( talán ezért nem tudtam objektiven nyilatkozni...meg ne egyél már...
2010. máj. 18. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:
egyensúlyban vannak.
2010. máj. 18. 20:34
 17/18 anonim válasza:
a mérlegekek bak aszcendenssel olykor erőszakosak, eléggé indulatosak, ritkán hallgatják meg a másik felet, karrieristák, ordítozásra hajlamosak, csak az az igazság, amit ők mondanak, cserébe szenvedélyesek, magukban szenvedősek,nagyvonalúak, dumásak....
2010. máj. 28. 12:26
 18/18 anonim válasza:
Az én mérleg pasim magabiztos,tudja mit akar,harmóniára törekszik , erös jellem
2010. máj. 28. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!