Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit várhatunk ettől a kapcsola...

Mit várhatunk ettől a kapcsolattól?

Figyelt kérdés
Halak lány és kos fiú kapcsolatából? Valakinek tapasztalatok,vélemények? Hiszek a horoszkópban,de abban annyira nem,hogy kihatással van a párválasztásban. Exem skorpió volt, elvileg jó kapcsolatnak kellett volna lennie,de nem volt az. Köszönöm az értelmes válaszokat!
2017. máj. 31. 20:19
 1/10 anonim válasza:
50%

Nem akarlak megsérteni, de ez nem a horoszkópoktól, hanem tőled függ.

Hiába van összeillő horoszkópotok, ha bunkó vagy vele...

2017. máj. 31. 22:39
 2/10 Fish1 ***** válasza:
Ne csak a napjegyet nézd, mert az kevés ehhez. Egy részletes szinasztria sokkal többet mond.
2017. jún. 1. 00:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha most valaki azt írja, hogy biztos nem működne, akkor lehet ezzel faképnél hagyod a leendő férjed/feleséged?

Ne gondolkozz már ennyire mesékben, ismerjétek meg egymást, hamar ki fog derülni, hogy összeilletek-e vagy sem.

2017. jún. 1. 02:27
 4/10 A kérdező kommentje:

1-es válaszolónak : miből gondolod,hogy én bunkóskodtak vele?

3-as válaszolónak : semmiképpen nem hagynám el azért,és írtam is,hogy ebben nen hiszek annyira,csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra.

2017. jún. 1. 07:19
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Nos, én vak vagyok, a párom meg vízöntő... és elvileg elég rossz párost alkotnak, de ehhez képest jobb partnert nem is választhatnék nála. Már 2 éve együtt vagyunk, és emlegeti hogy a függőmmé vált:'D Szóval bármi lehetséges...
2017. jún. 1. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Elnézést, bak* :D:D
2017. jún. 1. 11:34
 7/10 A kérdező kommentje:
5-6-os válaszoló köszönöm a választ.
2017. jún. 1. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

Én ismertem ilyen párost csak fordított felállásban, Halak férfi-Kos nő. Egy darabig jól működött, nagyon élvezték egymás társaságát, de egy idő után kiéleződtek az ellentétek.

A Halak férfi játékos viselkedése kiborította a Kos nőt. Gyerekesnek és felelőtlennek látta a Halakat. A Kos nő mindig zsörtölődött a Halak férfival. Amit a kezdetekben imádott a Halakban az az idő múlásával idegesítő lett számára. Folyton fegyelmezte és irányította. Sokszor sajnáltuk már szegény Halakat. Végül inkább a Kos volt aki jobban menekült. A Halak pedig hagyta elmenni.

2017. jún. 1. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. jún. 2. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Sok jót nem várok, a hal egy vízi lény és hidegvérű. A kos egy emlős állat és melegvérű.
2017. jún. 2. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!