Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntők! Ti is vonzátok a...

Vízöntők! Ti is vonzátok a Kosokat?

Figyelt kérdés
Rengeteg Kos szeret, barátság, de akar szerelmi téren is.A legtöbb hódolóm Kos volt.
2017. máj. 26. 21:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

na ez változó, aki azt írja, hogy nem vonzza, annak érdemes megnézni más bolygóit is (pl nem bak-vízöntő-e az illető: gyakran megesik vízöntőkkel, hogy a merkúr-vénusz a bakban van és úgy nem csoda h taszítja a kosok stílusa...)

én vízöntő vagyok és kos a holdam, ezért amellett, hogy jól kijövök a kosokkal, vonzom a holdammal egy fokon levő kosnapokat (hold-nap együttállás gyakori házasság jelölő). két olyan férfi is volt az életemben, aki április elején született, tehát a napja együtt állt a holdammal a kosban és mindkettő udvarolt nekem és jól kijöttünk.

szóval egy tüzes hold a vízöntőnél nagyon meg tudja támogatni a vízöntő és a kos kapcsolatát

2017. máj. 28. 01:49
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Rég láttalak!

De most nem érek rá (bocsi), mert nem vagy szűz.

Különben jól nézel ki, csak tudod, nem vagy az aszcendensem.

Pech.

Pedig mindenben klassz vagy. Ez a Te kocsid? (!)

(nem hívnál meg egy kávéra. - bocsi a szemtelenségért)- épp most kaptam egy SMS-t - a rák egye meg - a főnökömtől, hogy lemondta a Japán bizottság a mai üzleti találkozót.

Így már van egy pár óra szabadidőm.

Meghívlak egy kávéra.

- Milyen jegyben is születtél?

- Bocsi, nem jegyeztem meg pontosan.

(Beszélgetett egymással két ember kutyafuttában.)

2017. máj. 28. 03:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, ha szomjasak...!
2017. máj. 28. 09:09
 14/18 anonim válasza:
Lehet nem biztos.
2017. máj. 28. 09:38
 15/18 Szalai Enikő 1985 válasza:
Én kos vagyok velem nem jön ki senki, :) vicceltem... Szerintem foglalkoztat csak ez a kérdés téged, biztos van bika ismerősöd is akivel jól kijössz. A kosokkal olykor nehezebb kijönni mint más csillagjegyekkel ez tény. Lehet barátságos tipus vagy ezért jobban kedvelnek a kosok, vagy te is olyan bunkó mint ők velem az élen. Az ilyen tipusú embereket szeretik a kos csillagjegyűek.
2017. máj. 30. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt nem veszik komolyan a csillagokban gondolkozók, hogy születés után irdatlan mennyiségü hatás alakítja az emberi jellemet?

Ami kihat az egyéniségére mindenkinél.

2017. máj. 30. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze ebben a nagy melegben több kost is nyakon öntöttem vízzel.
2017. jún. 1. 02:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Csillag jegy?

Utánna lehet nézni, ki mitől sikeres és boldog.

Ha nem a csillagok miatt, vajon mitől?

2017. jún. 1. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!