Mit gondoltok a Skorpió nőkről?
fiúk, lányok, írjatok nyugodtan. sőt kérlek titeket!
srácoktól kérdezem azt még, hogy volt már Skorpió barátnőd? ha igen, akkor milyen volt(a lány és a kapcsolat)/milyen most?
köszönöm szépen a válaszokat!
Sokorpió lány vagyok halak aszcendenssel.
Nos, igen és úgy jellemezném magam, hogy elviselhetetlen vagyok teljesen. Viszont a skorpió egyik legerősebb, leghasznosabb tulajdonsága a nagyon nagy önuralom, és hogy minden helyzetből képes felállni. Az önuralom, a kimondatlan dolgok viszont önutálatba, önpusztításba csapnak át. Az igazi skorpió nem mindig mondja ki amit gondol, rengeteget taktikázik. Sokszor viszont kegyetlenül kimondja a dolgokat.
Szerintem pesszimista és optimista is egyben, önpusztító, ironikus, bosszúálló, mindig tudja mit akar, szélsőséges, tud halálosan is szerelmes lenni (a szó szoros értelmében), akiket szeret sosem bántja (de kevés ilyen ember akad), kapcsolatcentrikus, családcentrikus, szeszélyes, önálló, ragaszkodó.
Híres skorpió például Ady Endre, főleg a szerelmi költészete nagyon érdekes.
"utsó:
Amiket felsoroltál, azok tök skorpió tulajdonságok..:) A rákok nagyon nem ilyenek, és a rákokkal jövök ki a legjobban.. Bár ha te meg a bikákkal?..:)
a bikalány"
Bikalány..,amiket ma a 13:34-es felsorolt,az pedig igaz a rákokra,mivel én is az vagyok,és azok a "tünetek" nálam is jelentkeznek:/ Bár skorpió az aszcendensem...
Skorpió vagyok,Oroszlán aszcendenssel
Az ismerőseim szerint jól átlátom a szituációkat,tájékozott,udvarias,de őrült, beképzelt,és különc is vagyok. Mondjuk tény,hogy nem átlagos életre vágyom,és nem is kedvelnek az "átlagos" emberek,a stikkes személyeket vonzom,legyen bármi velük: vagy önbizalomhiány (amit én növelek),vagy hatalmaskodás (amit kikúrálok),vagy tanácstalanság (amikor én cselekvésre buzdítok). Néha a büszkeségem elvakít,szerencsére ez nem sokszor fordul elő.
stréber, hisztis, sértődős, befolyásolható, hülye, nyomi, k*va, rosszakaró.....
akiket én ismerek azok ilyenek...
Anyósom Skorpió és egy földi pokol a vele együtt töltött idő, legyen az akár pár óra, akár néhány nap, ne adja Isten egy egész hét - na, én ilyenkor úgy szedem-kaparom magam össze, hogy regenerálódjak lelkileg és testileg is.
Minden, ami negatív, ami az én odegrendszeremre zavaró hatással van, megvan benne.Mióta unokája van, azóta meg pláne.Elképesztően ki akarja sajátítani a babánkat, már olyan szinten, hogy lassan kezdünk ott tartani párommal, hogy le se megyünk hozzá, mert amit művel a babával, az már bicska nyitogató és a konok feje meg különösen.Mániája, hogy éjjel nappal, a nyári nagy melegben is fűt, annyira sóherkedik a gázzal, a sparhelten melegít mindent, más meg pusztuljon meg a hőségben, még az unokája is, a lényeg: hogy ő jól érezze magát.
6 gyereke van, abból 4 otthagyta, 14 éves korukban önként bevonultak az intézetbe csakhogy ne kelljen ezt a Sátánt elviselniük, nem túlzok, összeverte őket, mielőtt bementek, elvégre ő következetesen neveli a gyerekeit.Nem következetesen,hanem KEGYETLENÜL.
Tudom, nem az anyósom volt az eredeti kérdés, csak röviden vázolni akartam, milyen egy IGAZI SKORPIÓ asszony.
Jah, olyan szinten elüldöz mindenkit a környezetéből, hogy öreg korára megérheti, hogy nem lesz, aki rányissa az ajtót.A párját csak intrikával, anyagi és egzisztenciális sakkban tartással tartja ott maga mellett, 55 éves, de a mai napig félrejárkál, a férje ugyanis nem tud szexelni, ő meg nem bírja ki anélkül...
*idegrendszeremre
Ja, és Bika lány voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!