Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a Skorpió nőkről?

Mit gondoltok a Skorpió nőkről?

Figyelt kérdés

fiúk, lányok, írjatok nyugodtan. sőt kérlek titeket!

srácoktól kérdezem azt még, hogy volt már Skorpió barátnőd? ha igen, akkor milyen volt(a lány és a kapcsolat)/milyen most?

köszönöm szépen a válaszokat!

2010. máj. 16. 21:24
1 2
 11/20 anonim válasza:
58%
kedves 13.20 mérleg fiú, mi a férjemmel ugyanez a csillagjegy pár, nagyon bejött!! Viszont minden előttem elmondott dolog igaz a skorpió nőre, nem kis feladat, de nagyon sokat tud nyújtani.
2010. máj. 19. 15:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokorpió lány vagyok halak aszcendenssel.

Nos, igen és úgy jellemezném magam, hogy elviselhetetlen vagyok teljesen. Viszont a skorpió egyik legerősebb, leghasznosabb tulajdonsága a nagyon nagy önuralom, és hogy minden helyzetből képes felállni. Az önuralom, a kimondatlan dolgok viszont önutálatba, önpusztításba csapnak át. Az igazi skorpió nem mindig mondja ki amit gondol, rengeteget taktikázik. Sokszor viszont kegyetlenül kimondja a dolgokat.

Szerintem pesszimista és optimista is egyben, önpusztító, ironikus, bosszúálló, mindig tudja mit akar, szélsőséges, tud halálosan is szerelmes lenni (a szó szoros értelmében), akiket szeret sosem bántja (de kevés ilyen ember akad), kapcsolatcentrikus, családcentrikus, szeszélyes, önálló, ragaszkodó.

Híres skorpió például Ady Endre, főleg a szerelmi költészete nagyon érdekes.

2010. máj. 19. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

"utsó:

Amiket felsoroltál, azok tök skorpió tulajdonságok..:) A rákok nagyon nem ilyenek, és a rákokkal jövök ki a legjobban.. Bár ha te meg a bikákkal?..:)

a bikalány"

Bikalány..,amiket ma a 13:34-es felsorolt,az pedig igaz a rákokra,mivel én is az vagyok,és azok a "tünetek" nálam is jelentkeznek:/ Bár skorpió az aszcendensem...

2010. máj. 19. 18:38
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Azt hiszem, hogy társaságban inkább "rákosan" viselkedem, egyedül meg egy hatalmas FEKETE, negatív skorpi vagyok és ezt persze valamennyire a barátaim is tudják.:)
2010. máj. 19. 21:09
 15/20 anonim válasza:
65%

Skorpió vagyok,Oroszlán aszcendenssel

Az ismerőseim szerint jól átlátom a szituációkat,tájékozott,udvarias,de őrült, beképzelt,és különc is vagyok. Mondjuk tény,hogy nem átlagos életre vágyom,és nem is kedvelnek az "átlagos" emberek,a stikkes személyeket vonzom,legyen bármi velük: vagy önbizalomhiány (amit én növelek),vagy hatalmaskodás (amit kikúrálok),vagy tanácstalanság (amikor én cselekvésre buzdítok). Néha a büszkeségem elvakít,szerencsére ez nem sokszor fordul elő.

2010. máj. 20. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is skorpió vagyok, de kiköpött ikrek tulajdonságokkal (ez az aszcendensem)---egy ideje, mivel elegem lett az idegzsába-életmódból és voila... :D Én személy szerint, hogy egész őszinte legyek, a szó szoros értelmében félek a többi skorpió nőtől, mert ridegnek, konoknak és ellenszenvesnek tartom őket - mármint akiket én ismerek. Olyan hirtelen odavágnak megvető kijelentéseket, kritikát vagy egyebet, hogy csak lesek :D Ezzel szemben én idehaza konfliktuskerülőnek számítok (inkább "gyávát" szoktak mondani), imádok jönni-menni, embereknek jó napot szerezni egy humoros mondattal, a küllemem egyáltalán nem olyan sötét, mint amilyennek mondanak az asztromókusok, sőőőőt... a művészetekért, a tudományokért élek-halok (no de azért a szerelem és annak összes velejárója is idetartozik :)), és nem érzek késztetést a visszavágókra. Mondanak felszínesnek, mondanak mélységesnek, de senki nem jelentette még ki elismerően bólintva, hogy "Ez ám a skorpió!" xDDD
2010. máj. 20. 17:19
 17/20 anonim válasza:
33%

stréber, hisztis, sértődős, befolyásolható, hülye, nyomi, k*va, rosszakaró.....

akiket én ismerek azok ilyenek...

2010. jún. 17. 17:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Anyósom Skorpió és egy földi pokol a vele együtt töltött idő, legyen az akár pár óra, akár néhány nap, ne adja Isten egy egész hét - na, én ilyenkor úgy szedem-kaparom magam össze, hogy regenerálódjak lelkileg és testileg is.

Minden, ami negatív, ami az én odegrendszeremre zavaró hatással van, megvan benne.Mióta unokája van, azóta meg pláne.Elképesztően ki akarja sajátítani a babánkat, már olyan szinten, hogy lassan kezdünk ott tartani párommal, hogy le se megyünk hozzá, mert amit művel a babával, az már bicska nyitogató és a konok feje meg különösen.Mániája, hogy éjjel nappal, a nyári nagy melegben is fűt, annyira sóherkedik a gázzal, a sparhelten melegít mindent, más meg pusztuljon meg a hőségben, még az unokája is, a lényeg: hogy ő jól érezze magát.

6 gyereke van, abból 4 otthagyta, 14 éves korukban önként bevonultak az intézetbe csakhogy ne kelljen ezt a Sátánt elviselniük, nem túlzok, összeverte őket, mielőtt bementek, elvégre ő következetesen neveli a gyerekeit.Nem következetesen,hanem KEGYETLENÜL.

Tudom, nem az anyósom volt az eredeti kérdés, csak röviden vázolni akartam, milyen egy IGAZI SKORPIÓ asszony.

Jah, olyan szinten elüldöz mindenkit a környezetéből, hogy öreg korára megérheti, hogy nem lesz, aki rányissa az ajtót.A párját csak intrikával, anyagi és egzisztenciális sakkban tartással tartja ott maga mellett, 55 éves, de a mai napig félrejárkál, a férje ugyanis nem tud szexelni, ő meg nem bírja ki anélkül...

2011. jún. 3. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:

*idegrendszeremre

Ja, és Bika lány voltam.

2011. jún. 3. 17:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia :) Én skorpió lány vagyok,ikrek aszcedenssel,sárkány a kínai horoszkópom.Én azt tudom mondani magamról hogy akit utálok azzal rettentően undok vagyok és a vesztébe viszem.Akit szeretek,akár pasi,akár barát,vagy család,mindent megpróbálok neki megadni.Egyszer voltam szerelmes,mert nehéz szerelembe esnem,de belé nagyon és bármit megtettem volna érte.Barátként mindig más,aki igaz barátom,azt sosem árulom el,aki viszont elárul,azon bosszút állok.Őrült vagyok,és nem érdekel mások véleménye,sokszor égetem magam,de jól érzem magam.Sokan lenéznek de megbánják.Kevés dolog tud érdekelni azon részt,ah valakivel veszekszem,jól szórakozok azon hogy én 3 mp alatt fel tudom idegesíteni,de engem ő nem.Anyum skorpió,és féltékeny.Meg amit magamra írtam,rá is jellemző.Veszélyesek vagyunk és kiszámíthatatlanok.
2014. júl. 15. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!