Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ír mást egy-egy oldal a...

Miért ír mást egy-egy oldal a horoszkopról?

Figyelt kérdés
Több internetes oldalon is elovastam a napi horoszkopom ès mindegyiken mást ès mást írtak valmit a tvben megint mást mondtak szóval hogy is van ez?
2017. máj. 1. 10:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Na szerinted miért? Mindenki úgy értelmezi ahogy neki tetszik és úgy is adja el, mellesleg sok hülye vevő rá, és rajtuk olyan pszichológiai módszereket használnak, mint mondjuk a Forer-hatás. Ilyenek a különféle aszcendensek és személyes horoszkópok, jósolos csalások is.
2017. máj. 1. 10:59
 2/12 anonim ***** válasza:
14%

Azért, mert a napi, heti, havi stb horoszkópok csak egy marketing fogás, hogy eladják a lapokat, semmi több.

Ha valódi horoszkópot szeretnél, menj el szakemberhez, az nagyon más és jóval komolyabb, mindenre kitérő.

Kedves első válaszoló, ne beszélj olyannal kapcsolatban, amiről semmi fogalmad sincs, köszönöm. :)

2017. máj. 1. 11:07
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Valószínűleg neked nincs fogalmad az egészről.

2017. máj. 1. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem találják el az adott síkot. Természetesen egy másik dimenzión minden bizonnyal megtörténik. Több pénzt kell szórni. Többet és csak többet.
2017. máj. 1. 11:41
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Na vajon miért? Nem kell ehhez egyetemi végzettség, hogy levonható legyen belőle az egyértelmű következtetés :D
2017. máj. 1. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Mert annak semmi köze az igazi asztrológiához. Egy napjegyből nem lehet önmagában szinte semmire következtetni. A teljes képlet kell.
2017. máj. 1. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Ajánlom figyelmedbe ezt a topikot: [link]

Kezdjük azzal, hogy az ilyen ,,szakemberek " elsőnek a jellemzéssel próbálnak tőrbe csalni és utána már te győződ meg saját magadat. Ez egyébként a jóslás alapjait is képezi. Érdekes, hogy elsőként nem a jövőddel kezdik, hanem a profillal, ugyanis ők emellett ügyes profilozók is. Ez összefüggésben van azzal is, hogy mennyiért vállalnak téged, mert mondjuk, aki profi szinten műveli annak már van némi tapasztalata ezzel kapcsolatban, de jól meg is megválogatják a klienseket is.

2017. máj. 1. 13:19
 8/12 anonim ***** válasza:

6- os vagyok.

Ki..szott szánalmas ez a lepontozás, amiér

2017. máj. 1. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
amiért ezotériához illő valaszt adtam és nem trollkodtam. Utoljára írtam ebbe a témába. Már itt is fusztrált / szórakozó s...fej a 90 %.
2017. máj. 1. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert azoknak semmi köze az igazi asztrológiához.

Ja, miért mondanak mást és mást az "igazi" asztrológusok? Mert azok nem IGAZI asztrológusok.

De hát tücsköt - bogarat beszélnek az IGAZI asztrológusok is!

Hát mert azok nem asztrológusok, menj el egy IGAZI 2.0 asztrológushoz....

2017. máj. 3. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!