Mit jelent angolban a Moon sign, Rising Sign? És mik ezek a "Vénusz a . Ban", "Jupiter a . Ban"?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 22:17
1/5 anonim válasza:
Ban ben a jupiter ben a ban risingban.A hold sign evidens.
2/5 Fish1 válasza:
Holdjegy, Felkelő jegy (ez asszem az aszcendenssel azonos, de nem vagyok benne biztos).
A kérdés 2. felét nem értem. Pl. olyasmi, hogy vénusz a bikában, vagy vénusz a 8. házban, vagy mire gondolsz?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi, úgy írtam, hogy "vénusz a ..ban" csak a gyakori átalakította.:\
Hát láttam olyanokat, hogy "Vénusz a Kosban" vagy "Vénusz a 2.házban" stb. Ezek mit jelentenek?
2017. máj. 1. 12:30
4/5 Fish1 válasza:
Ezeknek mind más a jelentése és elég összetett dolog az asztrológia. Ha érted az angolt, akkor javaslom a cafeastrology oldalt, ott sok kapcsolódást kielemeznek. Magyar oldalak közül pl. az aranycsillag.net, ami jó, ott is leírják sok fogalom jelentését. Ha jobban bele akarod magad ásni, akkor javaslok asztrológiáról szóló könyvet, vagy tanfolyamot.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. máj. 1. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!