A vizonto jegy mennyire szamit husegesnek?
Na én meg hűséges vagyok.
De nem vizöntő.
A vízöntő férfiak eléggé nagy része nem hűséges, a vízöntő nőket pedig sokszor az anyagi haszon tartja meg egy férfinál.
Ez a jegy amúgy nagyon hasonlít az ikrek-re, ebből a szempotból is.
Kedves Vízöntő férfiak, ne vegyétek zokon, de én csak hűtlen Vízöntő férfiakat ismertem.
Ez nem csak az én életemre vonatkozik, hanem baráti kör, kollégák, közelebbi és távolabbi ismerősök.
A férjem, a fiam édesapja is Vízöntő, a RENDSZERES hűtlenkedése miatt váltunk el.
A főnököm is Vízöntő, többszörösen elvált, most is házasságban él, de ez nem zavarja abban, hogy minden mutatósabb nőt a farkára fűzzön.
Bár az is lehet, hogy ez simán férfi tulajdonság?
Egyébként én imádom a Vízöntők személyiségét, most is 15 éve azzal élek, de szerencsére már egyikünk sem fiatal, ezért ez már nem téma nálunk.
Egy Mérleg nő
Utolsó,bocs hogy megkérdezem, hány évesek vagytok,hogy ez már nem opció nálatok?Én se vagyok fiatal,49...
Még valami, ha az előző férjed hűtlen típusú Vízöntő volt,nem féltél,hogy egy másik Vízöntő is az lesz?
A férjem Rák, rájuk azt mondják hűségesek.A 30 év alatt egy megcsalásáról tudok, akkor majdnem elváltam tőle.Az illető nő párja is vízöntő volt.Sose értettem, miért bocsátott meg az Ikrek ,kacér ,flörtölős párjának....megfordult a fejemben, hogy előzőleg már ő is megcsalta...mindenesetre rájuk mondja az asztrológia, hogy összeillenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!