Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire illünk össze ezek...

Mennyire illünk össze ezek szerint? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
KOS nő vagyok SKORPIÓ aszcendenssel és a férfi akit szeretek RÁK.Ha jól tudom a kos és a rák nem illik össze viszont az aszcendens lényegesebb és a ràk ès skorpió kimondottan jó pàrosítás.Vélemények?Tapasztalatok?
2017. márc. 25. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Értem, hogy ezotéria a kategória, de akkor is sokkal inkább a saját tapasztalataidra adj, mint a horoszkópra. Ha megértitek egymást és jól érzitek magatokat együtt, akkor mindegy, hogy mi a jegyetek. Ha meg valami miatt nem jó a kapcsolatotok, az attól nem lesz jobb, hogy a két égövi jegy "összeillik".
2017. márc. 25. 20:37
 2/6 anonim válasza:
25%
Szerintem nem illetek össze, mert te a horoszkópoddal babrálsz, ő pedig gondolom a kapcsolatotkra szeretne figyelni. Adoptálj macskákat, és egy lehetsz a magányos macskás öregasszonyok közül, akik a blikk horoszkóp alapján mennek boltba :)
2017. márc. 26. 07:37
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Az asztrológia nemcsak ennyiből áll, főleg nem a párkapcsolati. Ezért semmi értelme a kérdésednek.
2017. márc. 26. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Szereted?

Ő szeret téged?

Megbízol benne?

Ő bízik benned?

Jó egymás társaságában lenni?

Szexben összehangoltak vagytok?

.

Ha a fentiekre és a hasonló, itt fel men sorolt kérdésre IGEN mindkettőtök válasza, akkor összeilletek.

Ha a horoszkóp mást mond, de a fenti feltételek teljesülnek, akkor az a tévedési hibahatáron belül van, tehát összeilletek.

2017. márc. 26. 18:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok EZO őrült ne értsétek félre,csak kíváncsi és nyitott.De még mindig nem kaptam kielégítő választ a kérdésemre sajnos...remélem valaki tud segíteni.
2017. márc. 27. 22:39
 6/6 lujzika001 válasza:
Gondolt el az idők kezdete óta hány ember született azon a napon, mint te. Hogyan lehetne igaz a Horoszkóp ??? Pláne a most használatost 2 ezer éve vezették be. Viszont 22 ezer év múlva lesz ugyan olyan a csillagok állása.Így higgy benne.
2017. márc. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!