A nők nem szeretik az Ikrek csillagjegyű férfiakat?
Akik a horoszkóp alapján ítélkeznek, nem sokban térnek a a náciktól.
Ráadásul az egész horoszkóp egy nagy baromság.
Kérdezp, ez legtöbbször így van. Vannak nők, akiknek nagyon fárasztóak az Ikrek férfi állandó utazgatásai és sokszor mániákus sportolásai, sőt a nők 90%-a ezt nem tudja követni, ahogyan láttam. Az Ikrek férfiak és nők sz.rkavarásáról is sokan beszéltek már, ami sajnos igez is, emiatt érdemes kevés információt mondani nekik magunkról. Az állandó viccelődései mögött pedig komoly taktikák vannak: konkrétan az álszent lelki zsibbasztás azért, hogy rengeteg infót vegyenek ki az emberből. A legkisebb és ártatlanabb infókat is képesek emberek ellen fordítani.
Magánéletben még az fontos, hogy annak ellenére, hogy egy nőtől megkövetelik a full sportos testet és állandó utazgatásokat, sajnos egy idő után megunják az állandóan alkalmazkodó nőket és keresnek más bolondot maguk mellé + sorozatos megcsalási lehetőségeket.
Ikrek jegyű a párom. Amit az előttem lévő írt az dettó jellemző rá.
Néha nem könnyű vele, de szeretem. Amúgy én se vagyok egy egyszerű természet, szóval totál össze illünk. :D
Én egy ideje egy Ikrek jegyű Férfival alkotok komolyabb Lelkitársi Kapcsolatot. (Majd egy éve beszélgetünk mélyebben.)
Hihetetlenül sok hasonlóságot fedeztem fel az utóbbi időben kettőnk között. (Még ha SZÁNDÉKOSAN nem akartam, akkor is.)
Majd meglátom, hogy mi lesz. Nem sietünk, várunk. Mindketten.
2db ikrek ismerősöm van, mindkettő fiú, és rendkívül utálom őket. Viszont nagyon tetszik két ikrek csaj! :D
Fiú/Rák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!