Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi, nyilas nő?

Bak férfi, nyilas nő?

Figyelt kérdés

Negatív kommenteket nem kérek, tényleg csak olyan írjon, akit érdekel ez a téma. Mi a véleményetek erről a párosításról?

Illetve még az is érdekelne, hogy önmagáról a bakról mik a tapasztalatok. Köszönöm

2017. márc. 11. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A bak férfi szerintem nagyon nehéz eset. Nekem nem jött össze vele, oroszlán nőként. De amúgy meg ne a horoszkóp alapján dönts..Meg kell próbálni, aztán vagy sikerül vagy nem. sok szerencsét!
2017. márc. 11. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:

En nem birom oket elviselni a bak baratommal az elejen minden jol ment de aztan megmutatta az igazi arcat.Nagyon sok bak ismerosom van es szinte mindegyik ugyan olyan...leginkabb a bunkosaguk es a pofatlansaguk zavar.De ne horoszkop szerint donts!

Egy nyilas :D

2017. márc. 11. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

forditott parost ismertem. a kapcsolatuk egesz hosszu volt, am de rendkivul viharos. rengeteg vita, veszekdes, egymas idegeire menes. a bak no nehezen toleralta a nyila ffi (tulzott ) fuggetlensegi vagyat, a nyilas ffi pedig nehezen tudta elfogadni , hogy a bak nonek ennyire karakan velemenye van mindenrol. szerelmesek voltak egymasba, de ugyesen kioltottak az allando konfliktussal. s mig az elejen viszonylag gyorsan lerendeztek egy egy szaj- karatet, a vegen mar a " fogd be a pofad" volt a musorszamok lezarasa. nem illettek ossze egyszeruen.

egyebkent kulon kulon mindketto egy szeretheto karakter volt, de ha egyutt jelentek meg tarsasagban, akkor mindketto idegesito volt kulso szemmel.

forditva nem tudom milyen lehet, ha a ffi a bak es a no a nyilas.

mint nyilas no, annyit tudok mondani, hogy a parkapcsolatok nekem mindig csak a halak jeggyel mukodtek rendesen, az ikrek, a merleg azonban becsodolt ( tobbszor is.)

barati kapcsolatokban a rakok, a szuzek, bakok nem voltak jo parositasok. talan a bak no / nyilas no ugyanugy nem passzol, mint a bak no / nyilas ffi.

egyebkent nem vagyok egy elkotelezett ezoteria-fan / szakerto, de azert lehet benne valami . :)

2017. márc. 11. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy egy ideig jól megvannak, vannak hasonló tulajdonságaik, a bak férfias jegy is, viszont a nyilas nőnek eléggé sok pozitív visszajelzésre van szüksége és hát sajnos a bak férfi és nő sem annyira ölelkezőek, puszilgatóak, nem nagyon viszonoznak semmit ezen a téren, s ez nem a legjobb.
2017. márc. 13. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem is bunkók a bakok, én is ezt tapasztaltam..:(
2017. márc. 13. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, büdös bunkók tudnak lenni, de ennek ellenére annyira vonzók :)

Nyilas nő

2021. ápr. 11. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!