Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Két bak mennyire illik össze?

Két bak mennyire illik össze?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Megkerestem neked kétfélét:

Két Bak közös kapcsolata szép jövő elé nézhet. Egyformán törekvő természetűek. Ezért ha sikerül ambícióikat valamilyen üzleti vállalkozás keretei között egyesíteni, nem lesz náluk boldogabb pár!

Mindketten rendkívül gyakorlatiasak, és nem valószínű, hogy az anyagi dolgok tekintetében bármiféle nézeteltérésbe kerülnek. A Bakok kitűnően értenek szükségleteik és vágyaik kinyilvánításához. Bár a jövőt illetően mindketten nagyon felelősségteljesen gondolkodnak, és takarékosan bánnak a pénzzel, nem árt, ha egy bizonyos összeget kéznél tartanak, hogy a jelent is élvezhessék. Gyakran megfeledkeznek ugyanis arról, hogy az élet nem csak munkából és a célok megvalósításából áll. Az élvezetek is éppúgy hozzátartoznak!

A Bak nem féltékeny típus, nagyon ritkák közöttük a féltékenységi jelenetek. Mégis előfordulhat, hogy birtokolni akarják a másikat. Ez bizonyos mértékben az életkortól és az egyéb kapcsolatokból merített tapasztalatoktól függ. Nagyon jellemzi őket a hűség. És ez nem csak az egymáshoz való viszonyukra jellemző, hanem éppúgy tudnak hűek maradni kedvenc éttermükhöz is, ha az egyszer bevált náluk.

Gyakran előfordul, hogy a Bakoknak fanyar humoruk van, amit mások meg sem értenek. Olyan ez, mintha kapcsolatuknak egyfajta titkos nyelvezete lenne, melyet különféle titkos jelek tesznek még gazdagabbá – egy pillantás, egy érintés, egy grimasz, melyről rögtön ugyanaz ötlik az eszükbe -, miközben a többiek tanácstalanul vakargatják a fejüket.

Másik:

Bármit várhatunk ettől a megfontolt párostól, mindent meg tudnak valósí­tani együtt, egy kivétellel; soha nem lesznek könnyelműek.

Munkájuk területén kiválóan megértik egymást. Az élet más területein gyakran harcban állnak egymással, de kapcsolatuk lehet véd-és dacszövetség jellegű is.

Túl kitartóak ahhoz, hogy idejében feladják, pedig lehet, hogy ezzel mindketten jól járnának. Alapvetően boldog és jó kapcsolat.

Jól tudnak kommunikálni, erőiket jól tudják egyesí­teni. Érzelmeik kissé a háttérbe szorulnak, de ezt ők egyáltalán nem bánják,

mert kielégí­ti őket a közös célok eléréséért folytatott munka.

Harmadik:

Komor, megpróbáltatásokkal teli kapcsolat. Vállvetve támogatjátok egymást, ha aggódni kell, és gyakran egyformán sötéten látjátok a dolgokat. Ez azonban talán nem is jelent hátrányt, sőt! Az, hogy mindig a legrosszabbra számítotok, csak még konokabbá, szívósabbá tesz titeket. Amennyiben célotok megegyezik – vagy legalább nem keresztezitek egymás útját –, sikeres lehet az együttélés, és elégedettek lesztek a másikkal.

2010. máj. 9. 17:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy ennyit kerestél.Nagyon igazak:)

Tényleg rendes volt tőled ..:)

2010. máj. 9. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit,ezt csinálom mióta van ez a kategória:D
2010. máj. 9. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem anyum is és apum is bak és nem igen illetek össze, hogy szépen fogalmazzak... Teljesen kikészítették, tönkretették egymást, és végül hála a jó égnek, elváltak.

De amúgy így megmondani csillagjegy alapján, hogy pl két bak mennyire illik össze nagyon nehéz megmodnnai, és nem is lehet, nem lehet általánosítani csillagjegyek alapján.

2010. máj. 9. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Bak férfi - Bak nő

Csak a munkában értik meg egymást, de ott kiválóan. Az élet többi területén állandó harcban állnak egymással. Túlságosan kitartóak ahhoz, hogy idejében feladják, pedig akkor talán jobban járnának.

2010. máj. 9. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
pk-om még nem volt, de barátság szempontjából nagyon jól kijöttem velük eddig, mindegyikkel hosszú éveken át voltunk nagyon közeli barátok, szerint jó páros két Bak együtt, bárki bármit mond :) én örülnék egy Bak pasinak :P
2010. máj. 9. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:

én bak nő vagyok, de nem igazán szeretnék bak férfit...

Mert:

-nem szeretem az uralkodó embereket (én is az vagyok)

-nem szeretem a hideg embereket

Inkább: Bika, Rák, Halak, Skorpió

2010. máj. 15. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!