Baktay Ervin vagy a Humanisztikus Asztrologus suli?
Szeptembertol asztrologiat szeretnek tanulni, es a leheto legtobb ismeretet szeretnem begyujteni. Meg nem tudom hol erdemesebb. Nyilvan a ket iskola asztrologiahoz valo megkozelitese mas! A tapasztalataitokra vagyok kivancsi! Melyik iskola miert eri meg?
Es persze ha egyeb hely is van amit ajanlanatok mert olyan jo, azert halas lennek! :)
Kedves Kérdező,
javaslom, hogy menj el néhány elődadására a leendő tanáraidnak.
Az előadásokon látni fogod, hogy melyik előadóhoz tudsz kapcsolódni, s melyik megközelítés áll hozzád közel.
Én személy szerint Takács Tibor asztrológia iskoláját javaslom:
Szerintem Mo-on Ő a legjobb asztrológus.
Üdv, Csaba
Én a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesületben tanultam és diplomáztam 2003-ban dr. Janák Lajos tanár-igazgató úrnál. Jelenleg dr. Tárnoki Gábornál tanulom a Kérdő asztrológiát. Mindkettő nagyon jó és csak ajánlani tudom őket!
Az eddig szerzett asztrológiai ismereteimet a Gportálon indított oldalamon INGYEN osztom meg az érdeklődőkkel. Az ASZTRO-suli mindenki előtt nyitva áll! LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanulj nálam, velem - teljesen ingyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!