Egy Rák csillagjegyű fiú, milyen csillagjegyű lánnyal illik össze a legjobban az alábbiak közül?
Csak, ilyen csillagjegyű lányok tetszenek! Ilyen sorrendben!
(Ne kérdezzétek, hogy miért.. csak tudom és kész! :D)
1.Nyilas
2.Vízöntő
3.Ikrek
4.Halak
5.Skorpió
11. Miert palyazol Rak,kecskere?
A ferjem az...;)
Kicsit unalmas,tutyimutyi ember.Neha akaratos,es titkolozo,igen udvarias az idegenekkel.
Rakkent irok nekem rengeteg nyilas jegyu udvarlom volt, legjobb baratom is az aki tudtomra is adta hogy tudna imadni de tobbet jelent szamara a baratsagunk! Neha nagyon besokalok tole, ugy feltud mergelni hogy mar szinte ordibalnek vele de ha azt nem is valami mocskosan beszelek vele...!!! De soha nem rojja fel nekem tudja hogy megbekelek es pont, de a nyilas jegy is szinten ilyen makaca es ontorvenyu mint a rak! Ami ha nincs hatalmas szerelem nem tartom jo dolognak..
vizontokkel is hatalmas elemi vonzas van ez kolcsonos 3 vizonto baratom is volt... szamomra nagyon erdekesek de mind ordenale veget ert...😂 Tobb eves kapcsolat volt mind...
Ikrek
Nem igazan vonzodom hozzajuk nem is ismerek Anyamon kivul mas ikrek jegyut o az oruletbe kerget borzalmasan nehez szemelyisege van nem veszek rola tudomast ket mondatnal tobbel
Halak
Halakat sem igazan ismerek, egy halak ferfit ismerek vele van koztunk nagyon eros vonzodas de ez szamomra mar csak azert mert gyerekkori vonzodas be nem teljesulese...:)
Hugom halak, vele se vagyok egy hullamhosszon szamomra tulsagosan is erzekeny es tulontul sok:)
Skorpio
Imadom oket, nokben is fodraszom stb minddel kijovok szeretem oket intenzivek, csinaljak amit es ahogy kell sok kozos erdeklodes nincs szarakodas...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!