Kos férfi (oroszlán aszc. ) + Szűz nő (skorpió aszc. )? :-)
Jujj! Te melyik vagy? A kos-szűz napjegyuek kapcsolatarol annyit tudok, h elsore nagyon vonzak egymast, de idovel annyira a kos agyara megy a szuz beképzeltsége, és jiusaga, és...az a "szuzessege" (most a napjegy tulajdonsagaira gondolok) h inkabb tovabblepik. A skorpiosagrol annyit, h én ahol tudom, kerulom oket. Olyan, mint askorpio: Akkro tamad hatbol, mkor nem is szamitasz ra, és ezt a kos is, és az ororszlan jelleggel rendelkezok is nagyon utaljak, és nagy konfliktusok tudnakkialalkulni.
Nem igazan ajanlom, de nem szeretnélek befolyasolni.
Köszi,de ne haragudj tényleg,de ha az egyetlen normális választ és a hozzá tartozó kommentemet elolvastad volna,akkor tudnád,hogy én vagyok a szűz. A skorpió aszcendensről pedig itt olvashatsz: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
hogy mit is jelent ha valakinek ez. A szűz jegyű tényleg a kos agyára mehet,de nem a beképzeltsége és hiusága miatt ugyanis a szűz nem ilyen.:) Csak azért irtam le,mert másokat nehogy megtévesszen ez a válasz,ha nem pont igy, de Kos-Szűz kaocsolatban él valaki és elolvassa. Köszi azért!
Szerintem abszolút ne illetek egymáshoz. Én kost soha sem választanék egyszer már pórul jártam.
A kos állandóan el akarna nyomni és az aszc. miatt (oroszl-skorp) állandó veszekedések lennének.
De azért egy próbát megér...
Bocsi, rég nem voltam, én vagyok az u.ilyen kos-oroszlán, a 2. hozzászóló :) Rábírni... saját tapasztalat: Engem mindig azzal nyűgöztek le, akkor tudtam másokban megbízni, ha egyszerűen kimutatták a feltétel nélküli szeretetet. sajnos később mindig csalódtam, sosem volt feltétel nélküli... De ez most lényegtelen :) A fontos az ,hogy amint valamit elmond neked valami bizalmas dolgot, ne faggasd rögtön. Várj egy kicsit ( lehet ez csak pár perc, fél óra de napokig is eltarthat), és ha ő felhozza a témát, merülj most már bele te is :) Én mindig is arra vágytam, hogy a párom hasonlítson rám, és ne ellenkezzen mindig mindenben. Persze egy kis izgalmas vita jót is tesz, mert megismer téged belülről is :) Azt tudom még mondani, hogy próbálj azokról a témákról beszélni (persze csak ha nem ellenkezik!!), amiket ő kedvel, és kutass egy kicsit utána, merülj te is bele a témába :)
Remélem sikerült kicsit segítenem. Sok szerencsét, ha kell még valami, nyugodtan írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!