2/11 anonim válasza:
Van egy barátom igaz nem lány .
Annyira jó gyerek ,hogy legalább harminc éves koráig szűz marad .
3/11 anonim válasza:
Ritka,mint a hintalószar. 😀
Amúgy biztos ebbe a kategóriába akartad írni?
4/11 anonim válasza:
Egy kicsit óvatosabban kell kezdeni, de ők a leghálásabbak.
5/11 anonim válasza:
Ez a tapasztalat kimaradt az életemből.
Bár... A lányom az elején szűz volt, azután nem. Ez számít?
6/11 anonim válasza:
Nagyon méltóságteljesen viselkednek, büszkék, nagyképűek de ugyanakkor tiszta belsőjük van. Imádják ha rajongsz értük és ha nem vagy szimpi nekik vagy egyszer megbántod őket nem igazán fognak tudomást venni még a létezésedről sem.
7/11 anonim válasza:
Huhuuuuu.....
Lehetnek totálisan semmirevalótól, egyik legnormálisabb rétegbe tartozóak.
Tapasztalatom is van, de minden ember más.
Ne általánosíts.
8/11 anonim válasza:
Akiket én ismerek: rettenetesen okoskodóak, aprólékosak, részletekbe menően analizálnak túl mindent, számomra hiányzik belőlük a könnyedség. Hajlamosak mindent szó szerint venni, nehéz velük viccelődni, a könnyed szórakozás is ritka. Nem kedvelem egyiket se, de ez személyes beállítottság, vélemény.
9/11 anonim válasza:
Az egyik csajomnak én vettem el a szüzességét.
10/11 kokohoho válasza:
16 éves korig azt mondanám, hogy van tartása,,,, 16-20 évesig, az igazinak tartogatja magát, de bizalmatlan, sokat agyal és nehezen esik szerelembe,,,, 20 év fölött, ha még mindég szűz, akkor vagy nagyon peches volt a pasikkal, vagy lezbi, vagy fapinájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!