A bak férfiak kicsapongók?
Figyelt kérdés
Nagy igényük van a haverokra, sokat járnak el külön? Esetleg hűtlenek?2017. febr. 2. 00:22
2/8 anonim válasza:
Horoszkóp szerint nem. Bezzeg élőben...
3/8 anonim válasza:
A kicsapongó férfiak érzik magukat baknak, nem pedig fordítva!
4/8 anonim válasza:
Igen. Pont úgy mint a halak vagy ikrek férfi. Ketten van.
5/8 anonim válasza:
2017-et írunk és még mindig itt tartunk, ezért ez elég szomorú.
6/8 anonim válasza:
Miért, melyik évben haltak ki a hiszékeny emberek?
7/8 anonim válasza:
Én nem hiszek a horoszkópban, de azért válaszolok ha már én is bak vagyok. Igen személy szerint nekem elég nagy igényem van a haverokra és a társasági életre, de a kicsapongó nem jó szó erre, inkább csak egyszerűen szociális alkat vagyok. Ámbár abszolút hűséges típusnak vallom magam ennek ellenére. De ne higgy el mindent, ahány ember annyi féle személyiség.
8/8 ultraboy válasza:
A bak férfiak bizony nagy kalandorok, de csak egy bizonyos időszakban. Elhatározza hogy megk*r x mennyiségű nőt és véghez is viszi. Ám amint megállapodik, azt SOHA nem csalja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!