Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a mérleg férfi?

Milyen a mérleg férfi?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy ilyen férfival és néha furcsa a személyisége.

2017. jan. 28. 20:30
1 2
 1/12 holnaptegnapja ***** válasza:
Miért furcsa?
2017. jan. 28. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Ugyan olyan mint a tobbi... Nem a horoszkopod hatarozza meg a szemelyisegedet.
2017. jan. 28. 21:11
 3/12 holnaptegnapja ***** válasza:

# 2 !

:) Ühüm.

2017. jan. 28. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Vagy mechanikus, vagy digitális.
2017. jan. 28. 22:45
 5/12 anonim válasza:
56%

Volt mérleg pasim... 3 évig voltunk 'se veled se nélküled' kapcsolatban. Volt vmi ami vonzott benne, pedig egyáltalán nem volt sem jóképű, kedves pedig még kevésbé.

Érdekes dolgokat művelt, sokat hazudott, pedig tanult mérnök volt. A drogokat sem vetette meg. Az ágyban jo volt vele, kicsit perverz, nyitott volt. Egyébként keveset kommunikált.

Egyszer csak felnyílt a szemem, és végleg lezártam ezt a kapcsolatot. Előttem reménytelenül szerelmes volt egy nőbe, akit ez hidegen hagyott. Mióta 'szakítottam' vele, nincs senkije. Ennek mar 5 éve.

(30 éves Nyilas nő)

2017. jan. 28. 22:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Lassan 4 éve élek együtt mérleg pasival,nekem tökéletes.Én is mérleg vagyok. :)
2017. jan. 29. 10:08
 7/12 ultraboy ***** válasza:
77%

Mérleg cimborám.

Jó tulajdonságai: minden hülyeségbe benne van, szereti a humort, jó kedélyű, erős céltudatos személyiség, jó közösségi ember, végtelenül segitőkész de nem mindenkivel.

Rossz tulajdonságai:

Trehány, lusta, nem szereti megerőltetni magát, elvárja hogy mindent mások csináljanak helyette, önző, kalandor

2017. febr. 3. 22:36
 8/12 holnaptegnapja ***** válasza:

Trológia

Éljen a ragyogó elme.

Ki az asztrológiát felfedezte.

Mert a csillagok megmondják.

Kérdők okosak, vagy buták?

Csillag nyelven váltanak

okos szót ha akarnak

s mégsem igaz a szólamuk?

- bocs,

mi pont ezt nem akarjuk!

De ha kérik,

megmondhatjuk

mi a jövőheti nyertes ló

mi befut, ha időt mérik.

Ott azon a zöld gyepen.

Azt súgja a csillag:

ez lesz a befutó.

Ha mégsem nyerne,

ugorjon nyeregbe.

Vágtázzon reklamálva,

nem volt jó a csillagok állása!

Kérem vissza a pénzem,

ha lehet, még e héten!

Siqla 2017.02.03,23:07

2017. febr. 3. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Volt egy mérleg "pasim" halak holdjeggyel, és hát a világ legfurcsább embere volt.. Néha úgy éreztem teljesen elvesztette a kapcsolatát a "való világgal". Amúgy meg majdnem egy évig voltunk "se-veled-se-nélküled" kapcsolatban, mert nem volt képes a barátnőjének nevezni ("nem volt kész egy kapcsolatra"), pedig állítólag szeretett, és képtelen volt elengedni.
2017. jún. 13. 21:07
 10/12 anonim ***** válasza:
86%

Egy mérleg férfit ismerek de az ízig vérig mérleg talán a holdja nem mérleg az összes tobbi bolygója aszcendense mind ebben a jegyben áll.

Egy elemző személyiség mindent atgorget az agyan mit miért hogyan mondtak neki, allandoan pörög valamin az agya. Kiegyensulyozott, nyugodt személyisége van, persze ő is szokott feszült és szétszórt lenni de meg akkor sem mutatja látható jelet ennek. Szepen, választékosan beszel, lassan, megnyugtatóan. Humoros, intelligens jártas rengeteg dologban, eddig csak olyan munkái voltak amik nem voltak túl megerőltető de sok penzt lehetett velük keresni. Nagyon turelmes, nem ad ki mindent magából, nem közvetlen de gyorsan lehet vele beszélgetésbe elegyedni.

"Tud" flortolni tudja kinek mit mondjon. Az agyban szinten, pedig nem veri a mellkasát hogy ő ilyen emg olyan, meg a szexuális töltetű megjegyzéseket is kerüli mégis egy erősen szexuális kisugarzassal bíró ember. Legalább is akit én ismerek.

Ennyi jutott az eszembe több mérleg jegyut nem ismerek de talán egy példának jó lesz:-)

2017. jún. 24. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!