Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Holdnaptár szerint miért...

A Holdnaptár szerint miért nem jó újholdkor hajat vágni?

Figyelt kérdés
Régebben azt hallottam, hogy a növekedési stádiumban kell, ha erősíteni akarjuk, ezt így logikusnak gondolnám, ezzel szemben most ezzel ezt az ellentétes állítást találtam.

2017. jan. 27. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Újholdkor akarsz hajat vágatni ?

Nehogy megpróbáld ,szőrnyű dolgok lesznek !

2017. jan. 27. 16:38
 2/9 anonim válasza:
33%

Csak és kizárólag teliholdkor!

Ez nem kérdés! Újholdkor alig van fénye a holdnak. Biztos hogy belevág a fodrász!

2017. jan. 27. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi köze van a Holdnak a hajadhoz? Vagy azt hiszed, ha csökkenő Hold mellett vágatod le a hajad, akkor utána rövidülni fognak a hajszálaid?
2017. jan. 28. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert az agyad ki fog folyni a füleden és az orrodon ha akkor van vágva a hajad.
2017. jan. 29. 10:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Csak azok írjanak már, akik használják és ismerik a holdnaptárat, még ha nem is hisznek benne, de ismerik az érveit.

A Holdnak igenis sok élettani hatása van, ez tudományos tény. Hogy minden igaz e abból amit róla állítanak, az kérdés, de asztrológia témakörben gúnyolódni ezen a kérdésen, nevetséges. Ezek szerint minden itt feltett kérdést így válaszoltok meg? Jó sok munkátok lehet!

2017. jan. 31. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:

A tudomány nevét hiába szádra ne vedd:

[link]

"Several extensive literature reviews and meta-analyses found no correlation between the lunar cycle and human biology or behavior.[1][2][3][4]"

2017. jan. 31. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:
2017. febr. 1. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Olvastad, amit belinkeltél? Ebben a diplomamunkában szó nincs arról, hogy a Hold miatt visszafelé nőne a hajad, vagy hasonló marhaságok. Az árapály-hatást meg hasonlókat én is ismerem, köszönöm szépen, de itt semmi nincs az ilyen ezós marhaságokról, csupán megemlíti, hogy egyesek hisznek az ilyen Hold-asztrológiás dolgokban, de különösebb alap nélkül (ezt ő is leírja). Szóval fail.
2017. febr. 1. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Kicsit régi kérdés, de azért válaszolok. Úgy tartják, hogy fogyó Hold alatt lassan, növekvő Hold alatt pedig gyorsan nől a haj. Mivel a legtöbb ember formára vágat, ezért nem szeretnék, ha gyorsan nőne, nekik nem jó az újhold. De ha te szeretnéd, hogy hamar visszanőjön, akkor pont megfelelő.

De őszintén, szerintem nem kell ezzel foglalkozni. Én nem fogok lobonc hajjal járni két hétig, csak mert a Hold szerint várni kellene. Ha vágtatni kell, akkor irány a fodrász. Ha visszanőtt, majd vágatom újra.

2017. febr. 6. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!