Milyen a bak férfi egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Hűséges, megbizható, érdekes? Vagy unalmas, esetleg kicsapongó? Milyen jeggyel illik össze szerintetek?2017. jan. 9. 00:43
11/14 anonim válasza:
Unalmas, mindent 5000 szer kérdez meg, azért mert gyanakvó természet hat ha hazudik az ember. Állandóan lelkizni akar és rohadt fáradztó. L
12/14 anonim válasza:
Sok negatívumokat olvasok itt, nekem pozitív tapasztalatom van. Első párkapcsolatom egy bak srác, hosszú ideje ismerem, nagyon megbízható. És nagyon tud szeretni. "Az érzelmeit nehezen mutatja ki"- EZ igaz DE ha nem is mondja el magától, aki ismeri, de csak az, annak számára láthatóvá teszi, hogy valami nincs rendben. Nagyon fontos neki a munka, az a szenvedélye amit szeret csinálni! A párkapcsolat nem megy rá, nálunk nem, de voltak olyan dolgok, hogy amikor kettesbe voltunk, Ő írta a munkáját, én meg ültem mellette és vártam, hogy mikor vesz észre. DE észre vesz, csak kell neki idő! Nagyon nyugodt lelkek, nem borítják fel a berendezést ha dühösek, viszont ha szeretik őket, akkor nagyon megnyílnak. félnek az új dolgoktól, de ha nem egyedül vágnak bele akkor nem ellenkeznek. Szerintem, bár hülyén hangzik, de nevelhetőek! Hallgatnak a másikra, igaz az is, hogy nem mindíg a nőnek van igaza elméletet vallják, de ez normális végülis. Nagyon családcentrikusak! Szerintem a skorpió lány-bak fiú jó párosítás.
13/14 anonim válasza:
Hát utolsó. Köszi bak vagyok. Szerintem minden jegynek vannak jó ès rossz tulajdonságai. Megközelítès kèrdèse, hogy melyiket hozzuk ki a másikból. A másikat nem okolhatjuk a viselkedèsèèrt mert mi vagyunk az oka, annak ahogy regál.
14/14 anonim válasza:
#13 bak jegyű hozzászóló az az utolsó, nekem nem volt jó élményem vele akivel ismerkedtem. Nem elég, az hogy fárasztó volt, de azt is beadta, sírva 4 napi ismeretség után, hogy nem szerelmes belém, szerintem ez gyerekes. Van olyan bak akiről jó a véleményem, az unokatesóm ő is bak, ő normális a barátnőjével kedves, udvarias, bár ott isvolt megcsalás, de szerintem erről a csaj is tehetett. Sajnálom, ha magadra vetted, nem az volt a cél, hogy bárki megsértődjön, de sajnos nekem rossz tapasztalatom volt. De amúgy meg most hiába megyünk rá a horoszkópra nem az alapján fogsz összejönni valakivel. Ha ezt nézed akkor mindig eldobod a lehetőséget, lehet hogy csalódsz, de ha nem csalódsz akkor nem tanulsz, nem fejlődsz, nincs tapasztalatod. Bocsánat a végére egy kicsit eltértem a témától. Szóval kedves kérdező ne ez alapján ítélkezz, inkább ismerd meg a másikat, aztán megtudod. 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!