Honnan tudom, hogy mi az aszcendensem és a kínai horoszkópom? Valaki megmondaná nekem? :D
Ha számít 1993.07.04-én születtem tehát Rák vagyok.
Budapesten
16:15 -kor :D
Ha jól tudom ezek kellenek a kiszámításhoz.:D
www.astro.com
csak beírod a szül adataidat:)
Az astro.com -hoz hozzafuznem, hogy erdekessegnek erdekes, és nem rossz, de ha igazan érdekel az ilyesmi, akkor komolytalan, mert pl leirja, hogy az aszcendens az ikrekben mit jelent, vagy a nap a kosban mit jelent, s mit hordoz, de hogy ezek egyutt egymasra milyen hatassal vannak, errol nem ir, nincs is ahogy, mert ehez amr asztrologus kell, hogy osszeillessze, és még ezutan is te vagy az, aki igazan el tudod donteni, hogy most akkor az életed hanyadan allasz.
Ajanlom neked kozmaszilard.hu oldalt. Itt igaz, hogy reszletes elemzésért suskat kér a tag, de ezt egy egész életen at tudod hasznalni önmagad igazgatasara, és arra, hogy, önmagadon eligazodj. (nekem is van, és már vagy7 eve hasznalom, sikerrel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!