Bak csajok! Rátok milyen tulajdonságok jellemzőek? Milyen pasival jöttök ki jól?
Uh én is ilyen vagyok. Erőszakos és ha valami nem úgy van, ahogy terveztem, vagy elképzeltem akkor vége van a világnak is :) és a tökéletességre betegesen törekszem, de nem értem még el :D
21/L
Hiába vagyok Bak, rám csak nagyon kevés jellemző illik. :) Pesszimizmusra hajlamos vagyok, bizalmatlan és ragaszkodó, ez OK. Viszont a tipikus Bakokkal ellentétben szórom a pénzt, figyelmetlen és rendetlen vagyok, imádok lustálkodni, és ha valakit igazán szeretek (barátság vagy szerelem is lehet), nagyon toleráns és kompromisszumkész vagyok vele szemben! Ráadásul több, mint két éve vagyok együtt egy Kos fiúval, akivel elméletileg abszolút nem illünk össze. Ennyit a horoszkópról. :)
20L
-önbizalomhiány
-pesszimizmus
-munkamánia( jelen esetben tanulás)
- 200 ft-ot is nehezen fizetek ki, ha nagyobb pénzösszeget, akkor meg világvége :D
- katonás rend
-szeretek parancsolni
-megbízható, türelmes és hűséges vagyok
-bárki fordulhat hozzám a problémájával, szívesen segítek( ezt sajnos sokan kihasználják, és lelki szemetesládaként funkcionálok néha :( )
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!