Honnan tudhatom meg a lélekállatom?
Figyelt kérdés
Elég régóta gondolkodom azon, hogy mi lehet a lélekállatom, ám sehol sem találok olyan oldalt, ahol fényt deríthetek erre. Valaki el tudna számomra küldeni egy oldalt, ami pontosan meg tudná válaszolni nekem ezt a kérdést? Azt nagyon megköszönném az illetőnek!2017. jan. 1. 10:02
1/4 anonim válasza:
Kimész az állatkertbe, aztán amelyik először odajön hozzád a rácshoz/kerítéshez/egyéb elválasztó objektumhoz, az a lélekállatod.
2/4 anonim válasza:
Èleted során azzal az állatenergiával (lèlekállattal) majdnem folyamatos kapcsolatod van. Nekem pèldául a macska. Amióta az eszemet tudom, mindíg volt a közelemben macska. Az utcán is odajönnek hozzám.
3/4 anonim válasza:
Ès a fő tulajdonságom, hogy addig vagyok valakivel, valahol (legyen munkahely, szorakozohely, tarsasag, kapcsolat) ameddig jó èrzès ott lenni.
4/4 anonim válasza:
Te választasz magadnak, főleg hasonlóság, megérzés alapján. Az enyém is macska, az pl elég gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!