Bak-Bak vagy Bak-Halak passzol jobban a véleményetek szerint?
A férfi a bak mindkét esetben.
Tudom, hogy nem csak ez számít, de ezt tekintve van tapasztalatottok erről.
Bak-Halak kapcsolatban van közetetek valaki?
Minden családtagomat 80%ban tökéletesen jellemezi a saját csillagjegye, annyira, hogy szinte előre meg lehet jósolni a viselkedését. Ez alól én magam sem vagyok kivétel.
Tudom, hogy nem csak ez számít, de igen is számít ez is, nem is kicsit.
Azonban nem véletlenül nem a párkapcsolatok témába írtam, mert aki az Ezotéria, Asztrológia forumban nézelődik, valószínűleg komolyabb jelentőséget tulajdonít ennek.
Az ő vélményükre lennék kíváncsi.
A bak-halak rendben. Két szarvas kos,bak,bika jegyű
nem jó egymással.
Akárhogy is sokaknak pusztán a tekintetéből látni lehet, hogy szinte biztosan melyik jegyhez nem tartozik.
Társkeresőn is sokszor a tekintetéből megmondtam, hogy szinte biztos, hogy azon néhány jegy közé tartozik-e akiktől semmit nem akarok. (és esetek döntő többségében tényleg abba a 4-be esett)
Végigolvasva a jegyek tulajdonságait alapvetően el szeparálja az azokra jellemző tulajdonságokat.
Akárhogy olvasom, a más jegyekre vonatkozó dolgokat, legfeljebb 2 olyan van, amire azt mondom, hogy én vagyok. De a bak tulajdonságai nem 80, de 95%-ban minden szava rólam szól a többinél pedig vannak közös vonások, de egyáltalán nem én vagyok, olvasdd el egy bak jellemzését és a legbelsőbb személyiségemet ismerheted, megtudhatod, hogyan reagálok bizonos helyzetekben, milyen gondoltokkal viszonyulok ilyen-olyan szituációkban, hogyan viselkedek úgy alapvetően, milyen ember vagyok közösségben,stb... . És nem, nem csak a pozitív dolgokban, hanem szinte minden negatívban is.
Volt olyan ismerősöm, akire kíváncsi voltam hogy milyen jegyű lehet, és amint megtudtam, nem volt több kérdésem, mindenre választ adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!