Mi a véleményetek a Mérleg csajokról?
14/L mérleg
Előzővel teljesen egyetértek, és illik is rám(leszámítva a szépséget, stb..)a döntés tényleg nem az erősségünk, szeretünk beszélgetni, de néha jól jön a magány, és nem vagyunk az a "mindenkivel összeszűrjük a levet"-típus(legalábbis a többség, dehát kivételek mindig vannak)^.^ Jobban örülök(örülünk)a kisebb, aranyosabb ajándékoknak, a naaagy...drága cuccokal néha nem tudunk mit tenni, vagy lelkiismeret furdalásunk van hogy nem tudjuk viszonozni, stb... kerüljük a konfliktusokat, és a véleményünk kinyilvánítása nem az erősségünk..(hozzáteszem, lehet h. sokan nem értenek velem egyet, ugyanis nem vagyunk egyformák, anyukám is mérleg, bár tűz és víz vagyunk-ki nem nézed belőle h. mérleg)
Kedves 10:04!
Nem értek veled egyet!Mérleg csaj vagyok.:-)Nem vagyunk lekicsinylőek.Tény hogy sokat foglalkozunk a külsejünkkel de szerintem ez nem bűn.És hozzáteszem hogy nem órákig piperézkedünk hanem adunk magunkra!Legalábbis én.Sajnos a természetünk anyagias, és ezt én is tapasztalom magamon!Igyekszem a kevesebbel is beérni!Emellet nagyon diplomatikusak vagyunk.Ezt te is láthatod hiszen nem úgy fogalmazok mint te...Utáljuk a vitát!Mindent eltudnék követni hogy ne kelljen vitázni.Utáljuk a haragot!Ha nem is én vagyok a hibás inkább bocsánatot kérek a másiktól, csak hogy ne legyen rossz a hangulat.Kár hogy határozatlen a jegyünk, de tudunk tüzesek is lenni.:-)Egy 15 éves mérleg csaj.
UI.:Remélem megváltozik a véleményed a mérleg jegyről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!