Jósolna valaki kártyából?
Aki tényleg ért hozzá és van érzéke....
29 N
Es ahhoz kellene élő tali nem?
A kerdesem megvan.
De jó!
Köszönöm.
Irjak privátban?
Nézzük csak... felütöttem a tök kirrrályt... Rettenetes anomáliákat látok!! Hihetetlen! Egy akadémikus építész cikket fog megjelentetni arról, hogy az ő, manapság is használatos terveivel és módszereivel megegyezően építették egykor mind a gizai piramisokat, mind pedig a székely rovásírást tartalmazó 40ezer éves boszniai székely piramist!!
Bár... azt kell mondjam, ez nyilvánvaló... Hiszen nyilvánvalóan ma is lazán felépítenek egy gízai piramist, hiszen akadémikusok, ők már csak tudják... mint tudjuk, ma is MEGALIT épületeket emelnek az akadémikusok, és nem azért mert van rá igény, hanem ügyességük bizonygatására.
Bár sajnos még egy ilyet se láttam, de azt mondják az akadémikusok, hogy ők az utóbbi pár évben számos hatalmas piramist építetek, olyan hatalmas kövekből és olyan tökéletes geometriával, mint a gízai piramisok.
A tök kirrály ezt mondja.... De lehet, hogy tévedek. Esetleg egy profitot és banántot keress, helyettem. Én amatőr jós... akarom mondani hipotézist felállító vagyok, nem profi, de ingyen dolgozom. Ingyen felállítom, és ők még le is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!