Kos pasi tapasztalatok? Milyen társ?
Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 13:16
1/4 anonim válasza:
Szeretőnek remek. Társként csak nagyon simulékony nőknek, vagy hasonlóan független szelleműeknek ajánlott.
2/4 anonim válasza:
Előzővel egyet értek.Sajna nekem csak távkapcs jutott kossal, szóval nem tudom, tartós, állandó kapcsolatban milyen, illetve hogy lehet kijönni vele.Én egyszerre vagyok szabad szellemű, de simulékony (skorpió).De úgy látom, én számára "túl sok " voltam.Sajnos inkább az eszére hallgató lény a kos, nem nagyon lehet megbolondítani, nekem meg olyan kell.Na mindegy..Az viszont tény, hogy szeretőként felülmúlhatatlan ;)
3/4 anonim válasza:
Előző párom is kos volt, a mostani is az. Ég és föld, teljesen más a kettejük személyisége, libidója, stb.
Én ennek alapján nem tudom megmondani, hogy milyen társ egy kos pasi.
4/4 anonim válasza:
akaratos vagyok makacs és sértődékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!