A bolygóállások vizsgáztatásán hogyan kell átmenni pontosan?
Figyelt kérdés
Konkrétan az a helyzet, hogy párkapcsolati válságban vagyok (nyilasként). Párom külföldön él jelenleg, úgy volt, hogy tavasszal én is kiköltözöm, de én elkileg ezt a távolságot nem bírom.Ha ez valóban a bolygóállás vizsgáztatása, akkor mit kellene tennem, hogy minden rendeződjön. Részemről másik párkapcsolatba való belépés kizárt.2016. szept. 27. 09:03
1/3 A kérdező kommentje:
*lelkileg
2016. szept. 27. 09:03
2/3 anonim válasza:
" bolygóállás vizsgáztatás " igen. Világos.
Hűségesnek, kitartónak és szorgalmasnak kell lenned.
Csak pontosan ugyanúgy, mintha itt lenne a párod.
3/3 anonim válasza:
Ez a haromtest-problema lesz. Azt jelenti hogy ha harom megkozelitoleg egyforma tomegu egitest egymas kozelebe kerul akkor a harmadik idovel elhagyja a kozos rendszert.
A problemat egy 18ad rendu differencialegyenlet-rendeszer irja le aminek a megoldasa lesz a megoldasa a te problemadra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!