Mi a véleményetek a Mérleg csillagjegyű férfiakról?
Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 10:22
11/19 anonim válasza:
Én mérleg és ffi vagyok, és szerintem 10-es írta le eddig legjobban a "fajtám" tulajdonságait. (bár nem hiszek ebben a csillagjegyes és attól-milyen dologban :-)
12/19 Dudok Andrásné válasza:
Ha teheted kerüld őket!!! Jó párat ismerek!! Ellentéte a mérleg nőknek!!
15/19 anonim válasza:
Bocsáss meg, kedves előttem szóló, hogy a saját tapasztalatomat írtam le, nem a tiédet.
16/19 anonim válasza:
Minden csillagjegyhez vannak hozzáillő jegyek, akikkel egymást kiegészítve jó kapcsolatban élhetnek, miközben más jeggyel pokollá válhat az életük.
A Mérleg férfivel is csak bánni kell tudni, ahogy általában mindenkivel.
17/19 anonim válasza:
Nyilván ha egy mérleg jegyű valamiért munkamániás akkor az aszcendenst kell megkeresni, ami valószinű bak lesz
18/19 anonim válasza:
Én is a tizedik válaszolóval értek egyet, nekem a fiútestvérem mérleg, és rá is mind illik mindez. De persze messzebb menő következtetéseket nem érdemes levonni ebből, mert szerintem egy csomó minden inkább önbeteljesítő jóslatként működik (én pl. hónaphatáron születtem, mindig rámsütöttek egy-két a jegyhez tartozó tulajdonságot, aztán kiderült, hogy az eredeti héber naptár szerint én már a következő hónap jegyének számítok, tehát tök más tulajdonságok igazak rám...)
19/19 Ildikó60 válasza:
Na végre olyan ember válaszol egy kérdésre, aki ismeri a témát. Igen, dióhéjban ez a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!