Fel vagyok háborodva! Új csillagjegy?
Látom mennyire tájékozottak az emberek.
Mivel az asztrológia több ezer éves, ezért jobb lenne a gyökereinek utána járni.
Nem 12 csillagjegy, hanem 14 van, ennek is megvan a maga értelme, de mivel volt egy király, akinek nem tetszett hogy túl sok ellentmondás van és asztrológusa válogatja mi van és mi nincs (nagyon dióhéjban a történet) ezért úgy döntött, hogy létrehoz egy 12 övből álló horoszkóp rendszert. Mivel 2 nézőpont van, de ezt nem írom le, aki okos, mint ahogy sokaknak itt szellőzik a tüdeje, az rájön.
Mivel így az egész egy nagy katyvasz lett, mégsem lett annyira átírva, mint ahogyan azt sokan gondolják!
Az a jegy illik rád amelyikben születtél!
Eleve tudni illik, hogy nem 24 óra 1 nap és nem 365 nap 1 év, hanem vannak csúszások, de ezek szerint ezt se tudja a jó nép.
Nem kell mindent egyből így fogadni ahogyan azt tetted kérdező, utána lehet járni, használd a google-t ha mást nem.
Ezen felháborodni, inkább néznél szét a nagy világban és háborodnál fel azon ami folyik az emberek szeme láttára és mégsem érdekli a kutyát sem! :)
Ha nagyon ki akarsz akadni, akkor kerestem Neked még valamit:
Idézek: "Azt állítom, és a bejegyzésem is ennek apropójából született, hogy a 12 asztrológiai jegy el van csúszva a csillagos égbolthoz, a csillagképekhez képest! Vagyis az Égi térkép és a születési csillagjegyünk nem minden esetben van szinkronban egymással! Ez pedig azt jelenti, hogy az általunk jól ismert horoszkóp - rendszerrel valami nem stimmel!"
Én már átástam magam a témán. Kb annyit jelent, hogy egy csillagjegynyi csúszás van. Szóval... Ha ehhez hozzáadod, akkor nemcsak hogy nem vagy Skorpió vagy Nyilas (nem írtad le melyik vagy), de még Kígyótartó is könnyen lehet hogy nem, menj egy csillagjegyet visszafelé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!