Gyerekkorban tényleg a napjegy aztán egyre jobban az aszcendens dominál?
Figyelt kérdés
szóljon akinél nem így van. Vagy csak nálam van így?2016. aug. 27. 23:09
1/10 A kérdező kommentje:
most mi a baj ezzel a kérdéssel?
2016. aug. 27. 23:31
2/10 anonim válasza:
Az hogy az emberek java része már rájött hogy a horoszkóp sose jön be!
3/10 A kérdező kommentje:
jólvan húzz el inkább, nem neked szólt a kérdés
2016. aug. 27. 23:35
4/10 Fish1 válasza:
Úgy tudom, hogy az aszcendens a 36. életév után lesz dominánsabb, mint a napjegy.
5/10 A kérdező kommentje:
hát mi még nem vagyunk 36 évesek mégis érezzük hogy inkább az aszcendens dominál. Nem hiszem hogy pontosan napra a 36. szülinap után. Szerintem hamarabb mint 36, de persze mindenkinél másképp lehet.
2016. aug. 28. 09:40
6/10 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy az aszcendens a 29. életévtől dominál. Én még nem töltöttem be, így nincs tapasztalatom. :D
7/10 A kérdező kommentje:
én se töltöttem be, mégis egyr ejobban érzem. Hol 36, hol 35 most meg 29, van mindenféle változat
2016. aug. 28. 12:37
8/10 Fish1 válasza:
A pontos magyarázatra már nem emlékszem.
De nyilván ez is egy folyamat, nem úgy történik, hogy egyik napról a másikra változik. :)
9/10 anonim válasza:
Rák napjegyű vagyok vízöntő aszcendensel, 18 éves vagyok és már most jobban érzem magamon a vízöntőt mint a rákot. Egyébként szöges ellentéteik egymásnak, úgyhogy nem feltétlen 30 éves kor felett indulhat be :)
10/10 anonim válasza:
Én is 30 évről tudok... Rák napjegy, Skorpió aszcendens.
Már elmúltam 30, és valamennyire érzem a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!