Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a Bika, Szűz és...

Mit gondoltok a Bika, Szűz és a Bak csillagjegyű emberekről?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róluk? Ti hogyan jöttök ki velük?

Esetleg még a saját csillagjegyeteket is leírhatjátok és hogy szerintetek pl. egy Bika melyik másik jeggyel jön ki a legjobban.

2016. aug. 19. 16:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
74%

Fènyszögdkről ès a sorsképletekről egy-két szó, itt kiderül h miért baromság napjegyekre beskatujázni az embereket.

[link]

[link]

2016. aug. 19. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
Az már eleve agyhalott, aki a csillagjegye alapján ítéli el a másikat vagy személyiség csoportokba beskatulyázza, nevetséges és primitív.
2016. aug. 19. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy a teljes népességnek körülbelül az egynegyedét teszik ki együtt.
2016. aug. 24. 22:48
 14/15 Emi :) válasza:
A szűz pedánsnak és gondoskodónak hiszi és mondja magát (amúgy szerintem nem az), a bakkal lehet jókat beszélgetni az élet nagy dolgairól
2016. szept. 13. 09:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szuz jegyueket akiket ismertem! Nem kedveltem es ok sem engem.. aprolekosat, szelsoesetben rendmaniasok/tisztasagmaniasak, precizek, kritikusak... egyszeru de joizluesuk van altalaban,nem hivalkodoak.

Bak jegyueket akiket ismertem! Nem votl veluk problemam, jol kijottem veluk problemank a masikkal soha nem volt. Nagyon jo szemuk van az anyagi dolgokhoz volt egy kolleganom aki minden ruhadarabomat kommentalta es megdicserte vagy eleibte kerdezoskodott a penztarcamrol hogy honnan volt beszerezheto vagy es mennyibe kerult:-) na ezt utaltam benne. Viszont osszessegeben az osszes “bakom” anyagias volt, mindennek latta az erteket, rendkivul munkabiro es nem utolso sorban torteto volt munkamoraljaval, sporolos ketszer meggondoljak mire adjak ki a penzt viszont barataival szerelmevel nagyon joszivu. Ferfiban eleg klasszikus ferfi szerepet kepviselnek a bakok amit en nagyon pozitiv dolognak tartok, viszont volt egy ilyen ferfi aki evekig nem adta fel velem kapcsolatban hogy megszerezzen, de keptelen volt normalis komunikaciora, nem volt az erossege, en pedig nem lattam benne annyit hogy “en szedjem fel”:-)

Amit en megfigyeltem a bakokon rendkivul szimetrikus az arcuk!!!:-)

Bika jegyuek akiket ismertem! Jelenleg is egy bikam van, nagyon illik rajuk a kiegyensyozottsag, es a nyugalom ami arad beloluk, lassuak, nehezkesek, de precizen alaposan vegzik ok is a dolgokat. Imadjak a szep v minosegi dolgokat szep noket, jo hapsikat:-) Jo izlesuk van, nagyon szexualis beallitottsaguak igy szelsoseges idoszakukban nem vetik meg az ide oda valo kilengest.... Szeretik a hasukat, a nemiszervuket es a popojukat hogy az jo helyen legyen (korulmenyek). Nagyon szenvedelyesek, ha nagy nehezen beindulnak viszont mennek elore mint a tuzgolyo es elsoporbek mindenkit pl bulikban:-) ok sem valami kommunikativak de erzekibb emberek a masik ket foldjegyuhoz kepest ok erintesekkel testi kifejezesekkel tudatjak a masikkal miujsag. Eleg nehezen engednek ki de mint itt is szelsoseges esetben viszont barkivel barkitol barmit... Nagyon ragaszkodoak ami szinten a bakokra is elmondhato.. ok is inkabb a klasszik szerepet kepviselik egy kis plusszal:-) Ja! Es jelen esetben a bikamat en szedtem fel mert ha rajta mult volna jovo evig se jutunk egyrol a kettore;-)

En ennyit mondanek el nagy vonalakban roluk..

en rak vagyok oroszlan aszcendenssel

2018. nov. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!