Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a mérleg...

Mi a véleményetek a mérleg csillagjegyűekrő?

Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 19:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Bocsi, ha mérleg vagy, de tapasztalataim szerint nem őszinték.
2016. júl. 14. 19:55
 2/14 A kérdező kommentje:
És az baj ??😊
2016. júl. 14. 20:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem illegalizálni kéne a Mérleg csillagjegyet. Mindenkit, aki ebben a csillagjegyben született, tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre kéne ítélni. Ez benne van a csillagokban.
2016. júl. 14. 20:39
 4/14 anonim válasza:
50%
Én úgy tapasztalom, hogy egyensúlyra törekszenek, békét akarnak maguk körül. Ezért beadják a derekukat akkor is, amikor konfrontálódniuk kellene. A partner az orruknál fogva vezetheti őket, bár ők ezt érzik is, de harcolni nem akarnak, mert kényelmesebb így.De egyébként jólelkű. értelmes, érzékeny emberek. Régebben olvasgattam erről. De te is találsz rengeteg elemzést. Vagy személyes tapasztalatra vagy kíváncsi?
2016. júl. 14. 20:49
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen
2016. júl. 14. 20:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Leírom az én tapasztalataimat: én és párom is mérlegek vagyunk, törekszünk a harmóniára, odafigyelünk a környezetünkre és igyekszünk mindenkivel jóban lenni ha csak kicsit is, konfrontálódni nem szeretünk, kerüljük a veszekedést, nem ítélkezünk, anyagiak egyikünknek sem fontosak, igényesek vagyunk és akaratosak, törekszünk arra, hogy jó benyomást tegyünk mindenkire, ha valami nem úgy történik ahogyan elterveztük az nagyon fel tud mérgelni minket, eléggé őszinték vagyunk (magas az igazságérzetünk) de próbáljuk úgy tálalni hogy az ne legyen bántó, maximum a kegyes hazugság fér bele. Ezek azok amik egyeznek bennünk, szóval szerintem igaz lehet a mérlegekre.
2016. júl. 14. 21:03
 7/14 anonim ***** válasza:

Kimaradt, hogy nem tudunk döntéseket hozni csak nagy nehézségek árán, én konkrétan döntésképtelen vagyok, de ő is sokáig marcangolja magát mire meghoz egy alapból könnyű, egyértelmű döntést.

Előző voltam.

2016. júl. 14. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A férjem és a gyerekeim is mérlegek.

Mindenütt ott a nyomuk.Szét dobált zoknik,ruhadarabok....

Iszonyatosan rendetlenek.

Abban van igazság,hogy nem őszinték.Az leginkább abban nyilvánul meg,hogy mivel írtóznak a feszültségtől és veszekedéstől ha úgy érzik meddő vitába bonyolódtak akkor nem vállalják fel a véleményüket.

Magukban viszont örlődnek.

Hajlamosak meggondolatlanul ígérgetni.Ha nem teljesítik nem érzik át a súlyát.

A füllentés sem áll távol tőlük,hogy jobb színben tüntessék fel magukat.Ebből következik,hogy borzasztóan hiúak.

Valóban nagyon jó szívűek,érzékenyek.

Nagy igényuk van a társasági életre.Bármit megtesznek,hogy életben tartsák a baráti kapcsolatokat....Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2016. júl. 14. 21:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy döntésképtelenek, de én inkább azt latom egyeseknél, hogy több mindenre mondanak igent, mint amennyit vállalni tudnak, aztán meg pislognak hogy mi a fene legyen, mert egyszerre akarnak mindent csinálni, amit nem lehet. Ígérnek valamit és azt a már mondott okok miatt nem tudják betartani.

Amit szeretek bennük, az, hogy ha épp nem igyekeznek ötfelé szakadni, akkor nagyon lazák és elnézők tudnak lenni, szeretik az életet.

2016. júl. 14. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint jól öltözködnek, csinosak, van szépérzékük.

Fontos számukra a megjelenés.

Mások megjelenését is jól szemügyre veszik.

Boltban sokáig nézelődnek, mérlegelnek, míg végül ki nem választják a megfelelőt.

Nem szeretik a konfliktusokat.

Ha érzik, hogy vitás helyzet közeleg, akkor inkább visszavonulót fújnak.

Ha valakivel konfliktusuk van, akkor másoknak panaszkodnak, ahelyett, hogy az adott személlyel beszélnék meg a problémát.

Jó megjelenésük miatt gyakran szimpatikusak az embereknek és gyorsan kiszúrják őket, főleg az ellenkező nem tagjai.

Ha nő, akkor általában több csodálója is van.

2016. júl. 15. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!