Ki mennyire bízik, hisz benne?
Figyelt kérdés
Itt a horoszkópokra gondolok, mindennap olvasom az enyémet de ti mennyire bíztok benne?2016. jún. 17. 07:44
1/5 OneEntity válasza:
Én nem hiszek az ilyen napilapokban és női magazinokban megjelent horoszkópokban. Konkrétan tudok olyan újságról, amelybe a portás írja a horoszkópot :D
Egyébként lehet benne valami. Ma már nem olvasom el ezeket, de régebben el szoktam. Mivel én épp "határnapon" születtem, tehát úgy, hogy az a nap már kos volt, de az előtte lévő nap még halak, azt csináltam, hogy elolvastam a kost és a halakat is, és azt választottam ki magamnak, amelyik szimpatikusabb volt :)
Azt viszont sajnos nem tudom, hogy mi az aszcendensem.
2/5 anonim válasza:
A horoszkópban én személy szerint hiszek de nem csak ez határozza meg egy ember személyiségét/viselkedését.Ezek inkább hajlamokra utalnak.Mondjuk pl skorpió hajlamosabb a bosszúállásra.Egyébként ha egy kicsit jobban érdekel a dolog az astronet.hu oldalon tudsz személyreszabott horoszkópot csinálni.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk, úgy semmibe nem hiszek. Nagy szerencsémre, a nejem sem. Jobban hiszek a szeretetben, megértésben. Valami nem jól sül el, kielemezve a helyzetet, mindig rájövök, én, hol, mit rontottam el.
4/5 A kérdező kommentje:
Rocky9.; Igen, szoktam olvasni az astroneten is és eddig az tűnik a "leghihetőbbnek'.
2016. jún. 17. 10:31
5/5 anonim válasza:
A birth chartom által előrevetített dolgokban hiszek, illetve látom a negatív és pozitív hatásokat is, és igyekszem ez alapján úgy alakítani az életemet, hogy a pozitív kerüljön túlsúlyba. Abban is hiszek, hogy a bolygók állása hatással van a mindennapi életemre, ehhez is megpróbálok igazodni, és nem szembemenni vele. Abban, hogy a napjegyem alapján napi előrejelzéseket tudnának nekem adni mindenféle női magazinok, nem hiszek, és valahol ki is nevetem azokat, akik igen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!