Egy szűz horoszkópú tényleg visszafogottabb ismerkednél?
Egy közös kiránduláson találkoztam a fiúval. Elsőre megtetszett de tény hogy már ott a lányokkal eléggé zárkózottan viselkedett viszont engem feltűnően nézett és amikor volt rá lehetőség mellém ült. Mikor hazajöttem bejelöltem facebookon ő visszajelölt és ott láttam a születési idejét és hogy szűz a horoszkópja. Az ilyen zárkózotabb visszafogott racionális embert hogy lehet meghódítani? Kezdeményezzek én beszélgetést? Mi az ami tetszik egy ilyen horoszkópú embernek egy nőben?
Mielőtt valaki azt írja hogy a horoszkópban nem lehet bízni ,elolvastam a szűz horoszkópú férfi jellemvonásait és rengeteg hasonlóságot találtam.
A végére annyit említenék hogy én skorpió horoszkópú vagyok és nem okozna problémát a kezdeményezés csak nem tudom hogy ezzel ártok vagy használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!