Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy van az, hogy én skorpióbb...

Hogy van az, hogy én skorpióbb vagyok, mint a barátom?

Figyelt kérdés

Elég hülyén hangzik a kérdés így elsőre de kifejtem...

Szóval a szerelmem csillahjegye skorpio.

Nekem csak az aszcendensem az. En megis izig-verig skorpio vagyok hiaba csak az aszcendensem az. O pedig olyan kis papucs,kisajatithato,iranyithato, szoval nagyon nem skorpio.. Ez hogy lehet? A skorpiok altalaban eleg jellegzetesek. Koszi a valaszokat.:)

2016. máj. 21. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Úgy, hogy a horoszkóp ritkán igaz.
2016. máj. 22. 00:34
 2/11 gnoomage ***** válasza:
66%
Nyugi, másodszorra is hülyeségnek hangzik. A kifejtés után meg már sürgősen kezelendő esetnek...
2016. máj. 22. 00:43
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
:D
2016. máj. 22. 00:44
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Ez olyasmi lehet mint amikor régen volt két kecskénk. Az egyik kecskébb volt mint a másik de hogy miért arra nem sikerült rájönnünk. Az egyik sajnos elpusztult és pont az maradt meg amelyik kevésbé volt kecskébb. A kecskébb kecske magával vitte a titkot a sírba. Pedig szerettük volna radioizotópos vizsgálatra és dns tesztre vinni. A másikat eladtuk. Elég hülyén hangzik de az élet hozza létre a legfurább történeteket.
2016. máj. 22. 01:03
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanúgy lehetséges, mint két tanár ismerősömnél.

Az egyik algebra tanár, de a másik sokkal gebrább, ezért főgebra.

2016. máj. 22. 07:19
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Egyrészt befolyásol a születési dátum is, ha a csillagjegyed szerinti kezdő-végső naptári naphoz közelebb születtél, vagy a jegyednek a közép-tájékán... erősödik, ill. a vége felé már gyengül az adott jegy jellegzetessége.

Mert az nem úgy megy, hogy egyik naptári napon x jellemzőkkel bíró emberek születnek, és a közvetlenül utána következő napon pedig y jellegzetesség: van bizonyos átmenet a kettő között...

Én így gondolom.

2016. máj. 22. 08:09
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Még ilyen marhaságot. Vannak akik hisznek ebbe. Akár a sötét középkor. Szerintem a barátod marha, te meg marhább vagy.
2016. máj. 22. 10:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Hátha még vizöntö lennél, akkor milyen skorpio lehetnél?:-))))
2016. máj. 22. 10:14
 9/11 TatyóKirály ***** válasza:

Az adott csillagjegy jellemzői nem mindenkiben egyformák, mint ahogy más is írta. Emellett az aszcendens sem mindenkiben egyforma mértékben hagy nyomot.

Ráadásul kivételek minden szabály alól vannak.

2016. máj. 24. 09:37
 10/11 anonim ***** válasza:

- Mi az: négy lába van, asztal, de nem szék?

- Kecske!

Na, a te kérdésednek kb ennyi értelme van.

2016. máj. 26. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!